slowhand Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 ...με καστομια frankenstein μπουζουκακι με floyd,ριγες και τα ρεστα...γαμω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 ^^^Σαφώς και αστειεύομαι. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι θα ήταν ο Malmsteen σαν μπουζουξής,προφανώς καλαμπόρτζης θα ήτανε αν είχε την ίδια τεχνική πάνω σ' ένα ακουστικό όργανο. ;D Είναι ένας καλλιεργημένος μουσικός,με ατελείωτες ώρες μελέτης,με ταλέντο,με με με....σαν τον Μέολα ένα πράγμα. Προσωπικά δεν μού κάνει κούκου,όπως δεν μού κάνει και ο Μέολα που όποτε θέλει να κάνει εντύπωση μάς φλομώνει στα πιτσικάτα και κατά προτίμηση τρίηχα.Έλεος :-\ Όταν πρωτοάκουσα το San Francisco-πιτσιρίκος τότε-αυτόν ξεχώρισα.Αργότερα κατάλαβα ότι αυτό συνέβη γιατί ήταν ο πιο κατανοητός...ο πιο καθώς πρέπει απ'τούς τρείς.ΟΙ άλλοι δυό παίζαν εξωφρενικά πράγματα για τη νοημοσύνη μου,πράγμα που ισχύει και σήμερα(γαμώτη μου). Για τον Χιώτη...Ο Μανωλάκης δεν ήταν Ο δεξιοτέχνης.Ήταν μεγαλοφυής.Η σκέψη και η τρέλλα του ήταν αιώνες μπροστά από την εποχή του.Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά ακούω Ζαμπέτα και μου σηκώνεται η τρίχα και ακούω Χιώτη και με αφήνει παγερά αδιάφορο φίλε αν σε αφήνει παγερά αδιάφορο ο χιώτης να το κοιτάξεις.. ;D μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Μήπως για να μπορέσετε να κατανοήσετε το μεγάλο ταλέντο του Μαλσετιν να φορέσετε κανενα μαντηλάκι ?? ΕΕ μήπωςς??! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση