elavd Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Σαν τον Gilmour κανενας..... Συμφωνώ' date=' αλλά σαν τη [b']βούτα σε χωριάτικη σαλάτα[/b], σε παραθαλάσσια ταβέρνα με μπυρίτσα και πολλά εδέσματα...ΤΙΠΟΤΑ!!! (Ε συγνώμη ρε παιδιά αλλά διαβάζω, διαβάζω και ματα-ξαναδιαβάζω και άκρη δε βγάζω σε όλο αυτό το μακροσκελές thread!!!) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Σαν τον Gilmour κανενας..... Συμφωνώ' date=' αλλά σαν τη [b']βούτα σε χωριάτικη σαλάτα[/b], σε παραθαλάσσια ταβέρνα με μπυρίτσα και πολλά εδέσματα...ΤΙΠΟΤΑ!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D και ματι..τα 18χρονα που μολις τελειωσαν το σχολειο και βγηκαν με τα μικροσκοπικα ρουχα και μαγιο προς αναζητηση περιπετειων και λοιπων δραστηριοτητων......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Συμφωνώ' date=' αλλά σαν τη [b']βούτα σε χωριάτικη σαλάτα[/b], σε παραθαλάσσια ταβέρνα με μπυρίτσα και πολλά εδέσματα...ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΑααααααχχχ...... Το απόλυτο πορνό βασικά... τι μου έκανες τώρα... :roll: leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 και ματι..τα 18χρονα που μολις τελειωσαν το σχολειο και βγηκαν με τα μικροσκοπικα ρουχα και μαγιο προς αναζητηση περιπετειων και λοιπων δραστηριοτητων......... Κάτσε ρε antouan! Τι σου φταίμε και μας τα κάνεις αυτά; Και μόλις βγήκα κι απ'το μπάνιο............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Αντουάν... πως να στο πω βρε μανάρι μου... μου φαίνεται ότι είσαι λίγο 'φορτωμένος'... και να... ξέρεις για εκείνες τις μπύρες... να μωρέ... σε πειράζει να το ξανασκεφτούμε;;; Χωρίς παρεξήγηση ε; Ή τουλάχιστον να πιάσω την καρέκλα στον τοίχο;;;... εεεεε;;; 8O 8) :P :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Αχχ... με κάνετε και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια :D Τότε που ήμουνα 13-14 και τσακωνόμουνα για το αν οι slayer είναι καλύτεροι από τους sepultura και για το αν οι deicide είναι δήθεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 abraxas αγόρι μου μη τρελαίνεσαι... :wink: ανέβασε ενα κλιπακι με τις κιθαριστικες σου ικανότητες ώστε να καταλάβουμε κατά πόσο εχει βάρος ο λόγος σου.. :wink: για τον κοτσαδορο ξέρουμε ηδη όλοι τι μπορεί να κάνει (και ειδικά στο πόσο υπολογίζει στο συναίσθημα και όχι μόνο στην ταχύτητα και δεξιοτεχνία) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Παίδες εγώ 2 πράγματα θα πω: 1) ΕΡιξα τρελό -- πάααρα πολυ τρέλο γέλιο σε αυτό το thread... 2) Μου αρέσουν οι Sublime... Βαρέστε με..... Πάντως πέρα απο την πλάκα σε τόσες σελίδες λέγαμε κάτι το οποίο είναι υποκειμενικό.... και ορισμένες φόρες καταντάμε να συγκρίνουμε τις ντομάτες με τις μπουγάτσες.... Αυτά και απο εμένα... ((ο χρηστης nemooo πάει να διαβάσει ιστόρια....)) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 2) Μου αρέσουν οι Sublime... Βαρέστε με..... :?: :?: Γιατί τι έχουν οι Sublime??Γαμάτοι είναι! ρε μην είσαι κολλημένος.... ((ο χρηστης nemooo πάει να διαβάσει ιστόρια....)) Καλά, δεν είναι και ακριβώς ιστορία, αλλά διάβασε την για να μην έχεις προβλήματα... leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2006 abraxas αγόρι μου μη τρελαίνεσαι... :wink: ανέβασε ενα κλιπακι με τις κιθαριστικες σου ικανότητες ώστε να καταλάβουμε κατά πόσο εχει βάρος ο λόγος σου.. :wink: για τον κοτσαδορο ξέρουμε ηδη όλοι τι μπορεί να κάνει (και ειδικά στο πόσο υπολογίζει στο συναίσθημα και όχι μόνο στην ταχύτητα και δεξιοτεχνία) 8) Δηλαδη για να καταλάβω καλα ΜΟΝΟ οι "παιχταραδες" μπορουν να εκφερουν γνωμη... :?: Τοτε δεν ξαναμιλαω γιατι ναι το παραδεχομαι ειμαι τελειως κουλος και το προσωπικο μου ρεκορ ειναι δεκα νοτες το λεπτο... :oops: αρα ο λογος μου δεν εχει καθολου βάρος.... ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ! :twisted: Αν το παμε ετσι εδω μεσα δεν μας βλεπω ΚΑΘΟΛΟΥ καλα.... :twisted: :roll: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση