Προς το περιεχόμενο

Εάν ο Malmsteen ήταν μπουζουξής...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

BTW Ο Χιώτης ηταν ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ (μετα το γυρισε στο μπουζουκι..) :wink:

...όταν του κλέψανε την telecaster μαζί με τις πρώτες (unfinished) παρτιτούρες του "Peggy Sue"....:):)

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αυτο που δεν εχουν ' date=' ειχαν και δεν θα εχουν χιλιαδες κιθαριστες ανα τον κοσμο . ο malmsteen ειναι απλα απλησιαστος. 8)

οσο για το μπουζουκι, ειχαμε το χιωτη. :wink:[/quote']

Προσωπικά, είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

Μπορεί να με εκνευρίζει ακόμη ο Cobain, αλλά τον ευχαριστώ τα μάλλα που στάθηκε αφορμή να περάσουν ο Malmsteen και οι κλώνοι του στο περιθώριο, και να επανέρθει το τραγούδι στο προσκήνιο ...

Leo got it right the first time

Εμενα παντως οταν ακουω "μουσικη" τυπου Μalmsteen με πιάνει μια γλυκια ..υπνηλία :lol:

Τωρα το να συγκρινουμε μια ΣΥΝΘΕΤΑΡΑ σαν τον Χιωτη με τον Malmsteen ειναι τουλάχιστον αστειο.... :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Προσωπικά' date=' είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

Μπορεί να με εκνευρίζει ακόμη ο Cobain, αλλά τον ευχαριστώ τα μάλλα που στάθηκε αφορμή να περάσουν ο Malmsteen και οι κλώνοι του στο περιθώριο, και να επανέρθει το τραγούδι στο προσκήνιο ...[/quote']

+100000000000000000 :wink:

Τουλάχιστον Superάκο μου δεν αγχώνεσαι ! Εγώ απ' την άλλη μετά το πρώτο απο τα 3 υποχρεωτικά σόλο κάθε κομματιού, χρειάζομαι μια χουφτίτσα Lexo για να επανέρθω :D

...και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με το Χιώτη. Ο Μανωλάρας έγραφε ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, λήξις.

Leo got it right the first time

Τωρα το να συγκρινουμε μια ΣΥΝΘΕΤΑΡΑ σαν τον Χιωτη με τον Malmsteen ειναι τουλάχιστον αστειο.... :lol:

ο malmsteen δεν εχει την ικανοτητα να συνθετει αλλα και ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen...

απορω πως ειναι δυνατον να μπαινεις στην διαδικασια συγκρισης αυτων των δυο..

και δεν ειπε κανενας απο οσο ειδα οτι ειναι καλυτερος συνθετης ο malmsteen..

Προσωπικά' date=' είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

[/quote']

Σωστός ο Τόλης :wink:

Εμένα ο Malmsteen μου θυμίζει πάρα πολύ καρτούν... αυτός είναι ο μόνος λόγος που τον συμπαθώ... κάπως. :wink:

[/quote']

Σωστός ο Τόλης :wink:

Εμένα ο Malmsteen μου θυμίζει πάρα πολύ καρτούν... αυτός είναι ο μόνος λόγος που τον συμπαθώ... κάπως. :wink:

σε αυτο συμφωνω και εγω..τον εχει βαρεθει η ψυχη μου και σε live δεν τον αντεχω...α!και δεν τον θεωρω μουσικαρα... :wink:

σε αυτο συμφωνω και εγω..τον εχει βαρεθει η ψυχη μου και σε live δεν τον αντεχω...α!και δεν τον θεωρω μουσικαρα... :wink:

Είναι πάντως φάτσα και έχει πλάκα... Α και για όσους τον παίρνουν στα σοβαρά' date=' [b']ο ίδιος, τουλάχιστον τώρα που μεγάλωσε, δεν παίρνει τόσο στα σοβαρά τον εαυτό του. Ξυπνάτε ρε!!! 2006 έχουμε, όχι 1986!!!! [/b]

:wink:

ο malmsteen δεν εχει την ικανοτητα να συνθετει αλλα και ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen...

απορω πως ειναι δυνατον να μπαινεις στην διαδικασια συγκρισης αυτων των δυο..

και δεν ειπε κανενας απο οσο ειδα οτι ειναι καλυτερος συνθετης ο malmsteen..

μα δε τους συγκρινουμε απλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ιεροσυλία να βαζουμε διπλα στον Χιωτη εναν γραφικο τυπο σαν τον Malmsteen λιγο σεβας δεν εβλαψε ποτε κανεναν :wink:

ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen...

οπως?? 8O

μηπως εννοεις δεν εχει το ιδιο κακο γουστο στο ντυσιμο & στο μαλλι?? :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου