leas Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Καλημέρα...έχω έναν peavey 6505+ combo, ο οποίος λόγω βάρους δεν κουβαλιέται πουθενά, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ ψάχνω τρόπους για να το κάνω. Σκέφτομαι να βγάλω τον ενισχυτή από μέσα και με κάποια ευρεσιτεχνία να τον κάνω κεφαλή και ας μεινει το ηχείο του σαν, ας πούμε, καμπίνα. Έχει κάνει κάποιος κατι τέτοιο? Θεωρητικά γίνεται, πρακτικά δεν ξέρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Και με επιτυχία κιόλας http://www.noiz.gr/index.php?topic=156032.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 δεν ξερω πρακτικα πως το κανεις, αλλα εχω μια κεφαλη fender twin που την εκανε καποιος. αξιζει τον κοπο, ειναι πολυ πιο ευκολο στο κουβαλημα κεφαλη ηχειο απο ενα τεραστιο combo. αλλα σιγουρεψου οτι και παλι θελεις να τα κουβαλας, γιατι πολλοι το κανουν, και καταληγουν τελικα σε ενα ελαφρυ 1x12 combo για ευκολια YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myrsias Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Και με επιτυχία κιόλας http://www.noiz.gr/index.php?topic=156032.0 Μόλις κοίταξα το topic. Καλά, αυτός ο boogie έγινε πολύ ωραίος... αν και νομίζω πως θα του ταίριαζε πιο πολύ ένα μπορντώ σουέντ δέρμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Φυσικά γίνεται και είναι ελάχιστη δουλειά αν πάρεις τα ξύλα κομμένα και δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση. Έφτιαξα ένα κουτί σε μισή ώρα το πολύ με κόστος κόντρα πλακέ 10 ευρώ και το έχω στην άκρη, όταν θελήσω βγάζω το σασί του ενισχυτή και το βάζω σε 2 λεπτάκια. Κάποια στιγμή θα καμπυλώσω τις γωνίες, θα βάλω κάποια επένδυση και θα ανοίξω τρύπες για την χειρολαβή του combo. Αν το έφτιαχνα με mdf θα κόστιζε τα μισά αλλά θα ήταν λίγο βαρύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leas Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 καλη φαση....Thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Αχιλλέα, κατασκευάζω ενισχυτές και μπορώ να σου πω 2-3 πραγματάκια για να ξεκινήσεις. Σου εστειλα και email. Αν θελεις ριξε μην. Ευχαριστώ Ανδρέας [email protected] www.colorsound.gr www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση