vagelism Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Mια παλια μου συνθεση σε συνεργασια με εναν εξαιρετικο συνθετη και κιθαριστα τον Χρηστο Τσακαλακη που επαιξε κιθαρα και εγραψε και τους στιχους. Tραγουδησε ο Γιαννης Μιχαλοπουλος. Το κομματι εκδοθηκε στο cd των Ζάθιρο με τιτλο " Ολο και πιο γρηγορα" το 2004. Καλη ακροαση. 12_Steps_Again_Acoustic.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Δεν ειμαι οπαδος του ειδους, ταγμενος στους καφρους :P, ετσι θα σχολιασω μονο την ερμηνεια και την χροια του Μιχαλοπουλου που μου αρεσε πααααρα πολυ ;) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Δεν ειμαι οπαδος του ειδους, ταγμενος στους καφρους :P, ετσι θα σχολιασω μονο την ερμηνεια και την χροια του Μιχαλοπουλου που μου αρεσε πααααρα πολυ ;) να 'σαι καλα ρε φιλε για την ακροαση και τα καλα σου λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση