greekdrums Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 ...λιγο φλυαρο γενικα μου φαινεται(3 χρονια μετα...) φιλε μαικ στα δικα μου αυτια ακουγετε τελοιο και βασανισμενο οσο πρεπει ;D Εμένα Kap, μου άρεσαν πολύ τα μελωδικά στοιχεία που βάζεις μέσα +1 και οραιες δυναμικες www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 ...αυτο ας πουμε εχει μεγαλυτερη συνοχη...αν και αδικειται απο τον ηχο...α,και δεν εχει blushda! :P :P :P εχουμε φυγει οφτοπικ εδω και ωρα...θα μας τσακισουν οι μοντερειτορς... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 ... συνέχεια στο off topic ... Φίλε Kap, το απόλαυσα! Παρατήρησα οτι βασίζεσαι σε ένα μελωδικό μοτίβο (που με τη σειρά του έχει μιαν ρυθμική βάση,ως γνωστόν κάθε μελωδία έχει τον ρυθμό της αναγκαστικά), το οποίο δημιουργείς και πάνω του χτίζεις τις ρυθμικές εντάσεις. Αυτά τα σόλο ντραμς είναι που κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. Το αντίθετο,ένα ρυθμικό μοτίβο (που ως γνωστόν μπορεί να είναι αυθύπαρκτον δηλ. να υπάρξει και χωρίς κανένα μελωδικό) και να προσπαθείς στην συνέχεια να του προσδώσεις κάποια μελωδικότητα γίνεται βαρετό και ανούσιο σε έναν βαθμό. Γι αυτό κι εγώ επιμένω, για την μελωδικότητα των τυμπάνων, η οποία ανδυκνείεται κυρίως, σε μια σόλο κατάσταση, όπου μπορούν να ξεφύγουν απο τον παραδοσιακό, κλασσικό ρυθμικό τους και μόνον, ρόλο. ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 .προσπαθω τα σολο να τα βλεπω σαν τραγουδια η σαν μικρες ιστοριες... αυτό ακριβώς φαίνεται στο σολο που ανεβασατε (απο το γυαλινο μουσικο θεατρο) Congrats και απο μενα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 ένα μελωδικό μοτίβο (που με τη σειρά του έχει μιαν ρυθμική βάση,ως γνωστόν κάθε μελωδία έχει τον ρυθμό της αναγκαστικά), το οποίο δημιουργείς και πάνω του χτίζεις τις ρυθμικές εντάσεις. Αυτά τα σόλο ντραμς είναι που κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. Το αντίθετο,ένα ρυθμικό μοτίβο (που ως γνωστόν μπορεί να είναι αυθύπαρκτον δηλ. να υπάρξει και χωρίς κανένα μελωδικό) και να προσπαθείς στην συνέχεια να του προσδώσεις κάποια μελωδικότητα γίνεται βαρετό και ανούσιο σε έναν βαθμό. επαυξανω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση