greekdrums Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 ενα φοβερο lick το εχω ακουσει πολλες φορες απο vinnie kai novak αλλα δε μπορεσα ποτε να καταλαυω το stiking....το μοιραζομε μαζι σας........ www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι δυσκολο...απλα ανεβαζει την νοτα του flam..στα τομ. Blushda.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 tx ρε βαγγο που μπηκες και στο κοπο να το γραψεις!!! www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 σιγα ρε φιλε . 2 λεπτα δουλεια ηταν καλα παιξιματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
str.drummer Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Άλλο ένα βιντεάκι με το "blushda" από έναν από τους αγαπημένους μου drummer Music is what feelings sound like... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 cheked already ;Dκαι παιχταρας ο todd www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 στην πραγματικοτητα(και μου κανει εντυπωση πως σχεδον ΚΑΝΕΙΣ δεν το αναφερει)ειναι το παρακατω ρουντιμεντ...ο τονυ το πηρε και του εδωσε ατελειωτο attitude και funkiness...οποτε...learn your rudiments...add hot sauce...enjoy! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 στην πραγματικοτητα(και μου κανει εντυπωση πως σχεδον ΚΑΝΕΙΣ δεν το αναφερει)ειναι το παρακατω ρουντιμεντ...ο τονυ το πηρε και του εδωσε ατελειωτο attitude και funkiness...οποτε...learn your rudiments...add hot sauce...enjoy! ;D χαζευνοντας ....επεσα πανω σε εσενα ;D ;D αληθεια....στο 5.03-5.11. μοιζει πολυ με blushda ...ειναι?(οραιο παιξιμο με μουσικοτιτα) www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 χαζευνοντας ....επεσα πανω σε εσενα ;D ;D αληθεια....στο 5.03-5.11. μοιζει πολυ με blushda ...ειναι?(οραιο παιξιμο με μουσικοτιτα) ...ναι,τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια... :D ,λιγο φλυαρο γενικα μου φαινεται(3 χρονια μετα...)θενκς παντως....προσπαθω τα σολο να τα βλεπω σαν τραγουδια η σαν μικρες ιστοριες....it doesnt work always... >:( ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Εμένα Kap, μου άρεσαν πολύ τα μελωδικά στοιχεία που βάζεις μέσα, κυρίως απο την στιγμή που χρησιμοποιείς και το δεύτερο snare. Αυτά ακριβώς τα στοιχεία, είναι για μένα, που κάνουν ένα σόλο να ξεχωρίζει και να μην είναι ξερό και άχρωμο. ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση