samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Αν δεν έχεις τρελές διαφορές θερμοκρασίας στο χώρο που βρίσκεται ,δεν τρέχει τπτ . Κάποιοι ,χωρίς να γνωρίζουν ,λένε ,ότι η Ελλάδα έχει ιδανικό κλίμα ,αυτό δεν είναι ακριβώς σωστό ,αν αναλογιστείς ,ότι λόγο μεγάλης ηλιοφάνειας ,ακόμα και το καλοκαίρι έχουμε διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ-μέρας ,νύχτας- της τάξεως των 10+ βαθμών . Βέβαια οι 10-15 βαθμοί για ένα ψώφιο ξύλο μάλλον δεν έχουν τόσο τραγικά αποτελέσματα ,αλλά αν το περιβάλλον είναι σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασιακά ,τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα ,ακόμα και αν την έχεις στη θήκη . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Αυτό με τα ψυχολογικά προβλήματα από το βάλε βγάλε στη θήκη το πρωσυπογράφω κι εγώ. Ήμουν πολύ κοντά όταν τις έβαλα στο stand και ησύχασα. Αυτό με την οξείδωση όταν είναι μέσα στη θήκη δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει λιγότερη υγρασία μέσα εφόσον η κιθάρα σκουπιστεί. Οσο και να την σκουπισεις την κιθαρα υγρασια μενει πανω της. Δεν γινεται απλα να φυγει τελειως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Πέραν της υγρασίας είχα διαβάσει οτι κάποιες θήκες έχουν μια κόλλα που οι αναθυμιάσεις της οξειδώνουν τα μετταλλικά μέρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosg Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Πέραν της υγρασίας είχα διαβάσει οτι κάποιες θήκες έχουν μια κόλλα που οι αναθυμιάσεις της οξειδώνουν τα μετταλλικά μέρη. Αν και δεν το έχω ακούσει αυτό μια καλή θήκη δεν δημιουργεί προβλήματα. Αυτό που κάνω εγώ με τις κιθάρες , μόλις τελειώσω, τις σκουπίζω καλά για φύγει ο υδρώτας κτλ και τις βάζω στη βαλίτσα τους την οποία αφήνω ανοιχτή για κανά 2 ώρες και έχω και απο εκείνα τα τζελ μέσα για την υγρασία. Μέχρι τώρα με αυτό τον τρόπο δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι όταν τελειώσεις να την βάλεις αμέσως στη θήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 @spirosg Πάντως αυτά τα gel να ξέρεις ότι έχουν ημερομηνία λήξης!Και μάλιστα δεν διαρκούν πολύ!Απ όσο ξέρω αυτό που κάνουν είναι να απορροφούν την υγρασία μέχρι που κάποια στιγμή "φουσκώνουν" και σταματάνε να κάνουν δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 ρε guys ο καπνος απο τα τσιγαρα επιρεαζει καθολου ? εχω μια κιθαρα και την εχω σε ενα δωματιο οπου καμια φορα τυχαινει και καπνιζουν γι αυτο την εχω στη θηκη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos80 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, κατα την γνώμη μου στο stand είναι καλύτερα. Και αυτό γιατί τα ξύλα, και ιδιαίτερα των ακουστικών οργάνων, πρέπει να "αναπνέουν" και επίσης το μανίκη όσο λιγότερο πιέζεται τόσο καλήτερα είναι. Όσο αναφορά την σκόνη εγώ την καταπολέμισα κάνοντας χρήση ενός πανιού το οποίο είναι σαν μαξιλαροθήκη και καλύπτει όλη την κιθάρα. Τέλος για το τσιγάρο στο ίδιο χώρο με την κιθάρα το μόνο που μπορεί να της προκαλέσει είναι να μοιρίσει το ξύλο!!! Keep On Rocking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosg Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 @spirosg Πάντως αυτά τα gel να ξέρεις ότι έχουν ημερομηνία λήξης!Και μάλιστα δεν διαρκούν πολύ!Απ όσο ξέρω αυτό που κάνουν είναι να απορροφούν την υγρασία μέχρι που κάποια στιγμή "φουσκώνουν" και σταματάνε να κάνουν δουλειά! Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα ψήσεις έρχονται στα ίσια τους :-[ ξέρει κανείς αν ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 ρε guys ο καπνος απο τα τσιγαρα επιρεαζει καθολου ? εχω μια κιθαρα και την εχω σε ενα δωματιο οπου καμια φορα τυχαινει και καπνιζουν γι αυτο την εχω στη θηκη.. Δεν επηρεάζει περισσότερο απ'ότι εδώ: Φαντάσου όμως να ανοίγεις τη θήκη της κιθάρας που έχει ρουφήξει καπνό επί χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2011 Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα ψήσεις ερχονται στα ίσια τους :-[ ξέρει κανείς αν ισχύει? Yπαρχουν ειδικα gel που αποδεσμευουν την παγιδευμενη υγρασια εαν οντως τα "ψησεις". Δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν αυτα που εχουν μεσα στα παπουτσια κτλ μπορουν να το κανουν, λογικα θα το κανουν. Παντως οπως και να'χει μαλλον δεν θα τα εψηνα στον οικιακο μου φουρνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση