Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Διάβασα προσφάτως για αυτούς τους μαγνήτες και φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στο Αμέρικα. Προσωπικώς δεν τους ήξερα. Ακούγοντας μερικά κλιπάκια διαφόρων μοντέλων για στρατ, βρήκα πολύ ωραίους ήχους. Θα μου πείτε: "Τι μας ενδιαφέρουν αμερικάνικοι μαγνήτες που δεν διατίθενται σε ευρωπαϊκό κατάστημα;". Κάποιοι..... μπορεί να έχουν λεφτά για ξόδεμα στα τελωνεία. Παρεμπιπτόντως, οι τιμές είναι πολύ καλές σε σχέση με άλλους μπουτικομαγνήτες. Για ρίξτε μια ματιά αν ενδιαφέρεστε: http://www.dallenpickups.com/ Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Για να πω την αληθεια αυτο που ακουσα απο τα κλιπακια (ειδα τα Strat style Μονο) δεν μου ειπε και πολλα... :-\ Σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα απο κλιπακια, αλλα οπως και να 'χει εχω ακουσει καλυτερους ηχους απο κλιπακια, για τα δικα μου παντα κριτηρια. Δεν βρηκα κατι το "παραδοσιακο" στον ηχο, ενω αντιθετα τους βρηκα πολυ "αποστειρωμενους" και "κομπρεσαρισμενους" κατα συνθηκη. Επισης στα Strat κλιπακια που ειδα, τη μια ο ενας ειχε ενα κιλο delay απο πισω, ο αλλος επαιζε πρωτα με δυο εντελως αδιαφορες ηχητικα κιθαρες και μετα με το "καλο" set. δεν μου αρεσουν κατι τετοια... ;D Φανταζομαι οτι απο κοντα και σε εναν καθαρο ενισχυτη χωρις εφφε, μπορει να ακουγονται αλλιως. Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα ομως, δεν θα εμπαινα στην περιπετεια των τελωνειων για ενα τετοιο strat set. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 +1 μηπως φταει το Mojo που εχουν οι αλλοι μαγνητες..? αλλά ειλικρινα ουτε μενα μου εκαναν ιδιαίτερη εντύπωση...αφου άκουσα ολα τα κλιπακια για στρατ και λες... αλλά δεν μου εκανε τιποτα κλικ...δλδ απο την στιγμη που οι μαγνητες ειναι "καπως"...καποιος χτυπαει καποιο σετακι gfs και εχει καλο "δοκιμασμενο" ηχο απ την κιθαρα του... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση