multiprofes7 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Γεια σας. Εχει κανεις ιδεα που μπορουμε να βρουμε στην Ελλαδα τετοια γραφεια για workstation οπως αυτα εδω του λινκ http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Recording/Racks-and-tables/Music-Store-BIGG-station-Birch-2x1m/art-REC0002646-000 Thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Επειδή κι εγώ στο προβάδικό μου έχω φτιάξει (όχι εγώ) κάτι παρόμοιο, γιατί δεν απευθύνεσαι σε κάποιο ξυλουργό να σου φτιάξει κάτι ανάλογο. Το κόστος έχω την αίσθηση ότι θα σου βγει πιο κάτω από αυτό του μαγαζιού. Απλά μια ερώτηση κάνε. Εγώ να σου δώσω να καταλάβεις έφτιαξα μια απλή κατασκευή με χώρο στο πάνω ράφι για κονσόλα και οθόνη pc, ακριβώς από κάτω συρταράκι για πληκτρολόγιο, ένα μεσαίο ράφι για ενισχυτή και εφφέ και αυτό ήταν όλο. πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση