Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Παράξενο, αλλά ψάχνω πρόγραμμα βίντεο για Mac! Απίστευτο ίσως, και όχι απλά παράξενο. Αλλά δε ξέρω τι να ψάξω καν... Υπάρχει το iMovie που έρχεται με το κουτί, αλλά μάλλον θέλω κάτι λίγο πιο "καλό", χωρίς να είναι Vegas ή αντίστιχου επιπέδου στην τιμή τουλάχιστον. Καμιά ιδέα, παρακαλώ; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 αλλά μάλλον θέλω κάτι λίγο πιο "καλό", χωρίς να είναι Vegas ή αντίστιχου επιπέδου στην τιμή τουλάχιστον. Μάλλον είσαι άσχετος γιατί και με το imovie (και με το iphoto + το garageband μαζί) μπορείς να κάνεις πράγματα του επιπέδου σου...αλλά τέλος πάντων... Premiere, After Effects.....αν τα εξαντλήσεις και αυτά...ξαναέλα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 final cut. the pros' choice, mate. βεβαια εχει κι ενα manual εγκυκλοπαιδεια..κουραγιο! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosg Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 final cut. the pros' choice, mate. βεβαια εχει κι ενα manual εγκυκλοπαιδεια..κουραγιο! http://itunes.apple.com/gr/app/final-cut-pro/id424389933?mt=12 Αν και λέν οτι δεν είναι τόσο καλό όσο το προηγούμενο final cut( κοστήζει βέβαια και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο το προηγούμενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση