Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Nαι λοιπόν, ο Φρανκ Ζάρρας (που λέει και ο παμέγιστος Παναγιώτης Τόκος) θα ήταν όσο περήφανος θα μπορούσε να είναι ένας πατέρας για τον λιτλ ιτάλιαν βιρτουόσο του! Διάνοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 και εκτός από καλός κιθαρίστας είναι και showman :o :o :o όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Ειμαι σιγουρος οτι ο Ζαππα θα ειναι περηφανος για το "ψυχοπαιδι"του... τα σχολια δικα σας.. Παιζει και με Ibanez αγορασμενη απο το Νακα ??? ??? ??? ??? Έφερε Ibanez ο Νάκας? Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Παω να ακουσω το metal machine music και στο καπακι το zeit να ερθω στα ισα μου :P Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Λυπαμαι και εγω για το ολιγον οφ τοπικ αλλα επισης δεν αντεξα... ;D Απο μικρος φαινοτανε... ο "μπαμπας" βεβαια! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση