freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Φιλε Αntonisg σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο! Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε! @Loki Εγω σ ευχαριστω θερμα,για μια ακομα φορα! Να σαι καλα αδερφε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 yeaahhh .... αυτά είναι !!!!!! ;D ;D ;D Έκανες τον σβέρκο να κουνιέται πάνω κάτω ... ;) Τέτοιες ροκιές δεν γράφουν ουτε οι Αμερικάνοι πια... Θα μπορούσε να είναι το Appetitte For Destruction του 2011. Γρήγορα το Drambuie μου ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 yeaahhh .... αυτά είναι !!!!!! ;D ;D ;D Έκανες τον σβέρκο να κουνιέται πάνω κάτω ... ;) Thanks Govan! Προσεχε μονο γιατι κυκλοφορει αυχενικο... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Το άκουσα μια τα ξημερώματα υπό την επήρεια προϊόντων καθαρισμού παρκέ (το τι σου σερβίρουν πια στα μπαρ είναι για πτυχιακή χημείας) και ξανά σήμερα νηφάλιος. Αν δεν είχα ακούσει την υπόλοιπη δουλειά σου, θα έλεγα ότι το κομμάτι είναι κορυφή. Τώρα που γίνεται η σύγκριση, έχω να πω ότι δεν είναι από τα καλύτερά σου. Λεπτομέρειες βέβαια αλλά βρίσκω το ρεφρέν μελωδικά κατώτερο των προσδοκιών που δημιουργεί το κουπλέ. Σα να μην το ζόρισες αρκετά. Πάω ν' ακούσω και το άλλο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 βρίσκω το ρεφρέν μελωδικά κατώτερο των προσδοκιών που δημιουργεί το κουπλέ. Σα να μην το ζόρισες αρκετά. Εχεις πολυ δικιο και αυτη η παρατηρηση αποδεικνυει οτι ακους με μεγαλο ''βαθος'' ξεκοκκαλιζοντας τη λεπτομερεια... Ξερεις τι φταιει μαλλον? Το γεγονος οτι το ρεφραιν δεν ανεβαινει τονικα σε σχεση με το κουπλε. Το ζορισα για κατι αλλο,δεν εβγαινε κατι καλο,και κατεληξα σ αυτο θεωρωντας το ικανοποιητικο,ασχετα με την σχετικη ''ανεπαρκεια'' του,πιστευοντας οτι παρ ολα αυτα,ειναι σχετικα ''πιασαδικο''.(Τι προταση ζαλουρα εγραψα ο αθεοφοβος.. :-\) Κατι που επιζητω γενικα στα ρεφραιν. Σ ευχαριστω πολυ Σπυρο που ακους τις μουσικες μου! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναγράψει, αλλά αυτό με σένα και με τον Sting το έχω πάθει στη ζωή μου:ξέρω ότι θα μου αρεσει, πριν το ακούσω :D Και να σκεφτείς ότι δεν είμαι καθόλου φαν του hard rock ::) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Σ ευχαριστω και παλι gkou! Αφου δεν εισαι καθολου φαν και το εγκρινεις.. Ειμαι εμπορικος!Γουσταρω! :P GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 αυτό με σένα και με τον Sting το έχω πάθει στη ζωή μου Εμένα με έχεις δει ;) :D …γιατί αν με ακούσεις :'( rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 you rock!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 εξαιρετικος φιλε μου :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση