Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Αφού είσαι Ελ Κεϋ Γκάγκας. Yes I am! ;D Αν δεν έχει HB αυτή, τότε θα γίνω και 'γω γκάγκας. Δηλαδή θα γίνουμε συγγενείς! :D Και τώρα είναι, και σολάρα έχει. ;) Έτσι σε θέλω Nestor Apos….minimal! ;) :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Πάλι βουτιές έκανες;;; ;D ;D Που σαι , εμένα μου άρεσε που είναι μικρό το κομμάτι! Έτσι να μην φτάνει, και να το ξανακούν (marketing strategies) ;) ΝΑΙ!!!! 8) 8) 8) 8) 8) Και ειχε πολυ αλατι εχθες... Εμ βεβαια σ αρεσε,αφου σαι εμπορικος γκάγκας και αρχισες να με κολλας.. Που ναι οι εποχες που κομματι κατω απο 6 λεπτα το θεωρουσαμε ποπ κορν... :'( (Στην πισινα θα βουτηξω,δε μπα να βαλεις ολο το σεκιουριτι της Κοζανης..) Αφού είσαι Ελ Κεϋ Γκάγκας. ;D Αν δεν έχει HB αυτή, τότε θα γίνω και 'γω γκάγκας Eγω για Χαρουν Ελ Ρασιντ τον κοβω... Ολο με το χαρεμι του ασχολειται... Τη γλιτωσες...ΗΒ εχει...(Ησουνα Βεβαιος?) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Αλλο ένα σετ συγχαρητηρίων προς τον ροκ δάσκαλο. Μπράβο Freerock1974! (Η σοδειά ροκ το 74 ήταν εξαιρετική). :D Αν και τα 128 ειναι καταστροφη,(τουλαχιστον στ αυτια μου)το μπουκωμα που πολυ σωστα παρατηρησες,εχει να κανει με το μαστερ bus που μου φυγε λιγο πανω... Θελει ξανα μιξη με καθαρα αυτια... Αν το κανω πανω απο 128 και το ανεβασω στο νοιζ,με πεταει εξω..δεν προλαβαινει,ασε που υπερβαινει το οριο..Μαλλον πρεπει να τα ανεβαζω με παραπομπη σε αλλα σαιτ,αλλα τα θελω εντοπια.Οπως τη σπαλα ενα πραμα.. ;D Ξεκούρασε λίγο τ' αυτιά σου και κάνει μια από το μηδέν και όλα θα παν καλά. Είναι σημαντικό τα clip να βρίσκονται εδώ και όχι σε άλλα λινκ καθώς αν πάψουν να ισχύουν τότε η συζήτηση παραμένει χωρίς αντικείμενο. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι release material για να το ανεβάσεις σε υψηλή δειγματοληψία, ενώ εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Είναι σημαντικό τα clip να βρίσκονται εδώ και όχι σε άλλα λινκ καθώς αν πάψουν να ισχύουν τότε η συζήτηση παραμένει χωρίς αντικείμενο. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι release material για να το ανεβάσεις σε υψηλή δειγματοληψία, ενώ εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό. Σωστοτατον. Εκτος αυτου ομως,παντα,για αδιευκρινιστους λογους, :-\ θεωρουσα οτι τα κομματια που τιθενται προς σχολιασμο απο τα μελη του νοιζ,πρεπει να ''ανεβαινουν'' εδω (στο νοιζ). Thanks για το σχολιο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Αρε παιχταραααά Ειμαι υπέρεσια στην φάμπρικα αλλιώς θα πήγαινα να μεθύσω ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Μπραβο ρε σταυρε ...οπως εχω ξαναπει το χεις να γραφεις "πιασαδικα" τραγουδια.οραια φωνη και κιθαρα.keep rocken!!! www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 @Ιgbesios,greekdrums Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια rock brothers! Nα στε καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Γειά σου φίλε freerock1974. Το τραγούδι ήταν εξαιρετικό! Η κιθάρα στα ριφ έφερνε στα r'n'r των motorhead κάτι το οποίο με ενθουσίασε. Το σημαντικότερο πάντως ήταν τα φωνητικά, που νομίζω ότι ταίριαξαν απόλυτα με το ύφος του τραγουδιού! Εισαι άρχοντας. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 [οφ τόπικ] Θερμή παράκληση, όταν ανεβάζετε τραγούδια να συμπληρώνετε και τα mp3 tags (ID3) με τα στοιχεία σας,γιατί μετά ψαχνόμαστε και δεν ξέρουμε τί είναι ποιου . [/οφ τόπικ] threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Κομματάρα πολλά συγχαρητήρια για αλλη μια φορα και απο εμένα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση