pericles Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 @december και εγω εχω την ιδια γνωμη για σενα αν συνεχισεις ετσι τοτε θα γινεις ενας ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .Δηλαδη ενας μουσικος πολυσχιδης αν δεν εγινα κατανοητος. Μπραβο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 @vagelism ευχαριστω που ασχολειστε και διαθετετε τον χρονο σας για να γραφετε ολα αυτα τα χρησιμα και αξιολογα κειμενα που για μένα είναι πολύτιμη ύλη @ pericles ευχαριστώ που και σεις συνδράμετε με την πείρα σας και να ξέρετε ότι πράττω το κατά δυναμιν- (ό,τι μπορώ και ό,τι προφτάσω..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 @vagelism ευχαριστω που ασχολειστε και διαθετετε τον χρονο σας για να γραφετε ολα αυτα τα χρησιμα και αξιολογα κειμενα που για μένα είναι πολύτιμη ύλη @ pericles ευχαριστώ που και σεις συνδράμετε με την πείρα σας και να ξέρετε ότι πράττω το κατά δυναμιν- (ό,τι μπορώ και ό,τι προφτάσω..) Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να ανεβασω και ορισμενα mp3 απο live/demos με το τριο που εχουμε και να ακουσετε κατι διαφορετικο απο αυτα που ακουμε μεχρι σημερα στο φορουμ (οχι οτι δεν ειναι καλα αλλα το δικο μου ειναι live . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση