Προς το περιεχόμενο

Μια εναλλακτική άσκηση για το καλοκαίρι.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@december και εγω εχω την ιδια γνωμη για σενα αν συνεχισεις ετσι τοτε θα γινεις ενας ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .Δηλαδη ενας μουσικος πολυσχιδης αν δεν εγινα κατανοητος.

Μπραβο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@vagelism ευχαριστω που ασχολειστε και διαθετετε τον χρονο σας για να γραφετε ολα αυτα τα χρησιμα και αξιολογα κειμενα που για μένα είναι πολύτιμη ύλη

@ pericles ευχαριστώ που και σεις συνδράμετε με την πείρα σας και να ξέρετε ότι πράττω το κατά δυναμιν- (ό,τι μπορώ και ό,τι προφτάσω..)

@vagelism ευχαριστω που ασχολειστε και διαθετετε τον χρονο σας για να γραφετε ολα αυτα τα χρησιμα και αξιολογα κειμενα που για μένα είναι πολύτιμη ύλη

@ pericles ευχαριστώ που και σεις συνδράμετε με την πείρα σας και να ξέρετε ότι πράττω το κατά δυναμιν- (ό,τι μπορώ και ό,τι προφτάσω..)

Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να ανεβασω και ορισμενα mp3 απο live/demos με το τριο που εχουμε

και να ακουσετε κατι διαφορετικο απο αυτα που ακουμε μεχρι σημερα στο φορουμ (οχι οτι δεν ειναι καλα αλλα το δικο μου ειναι live .

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου