ninja Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σας. Όπως λέω και στον τίτλο, ενδιαφέρομαι να μάθω για το κόστος των μεταφορικών εταιριών για την μεταφορά πιάνου. Για να γίνω πιο σαφής, έστω ότι αγοράζω ένα πιάνο μεταχειρισμένο από κάποιο ιδιώτη, πόσο θα κοστίσει να το μεταφέρω στο σπίτι μου στον 2ο όροφο; Και κάτι ακόμη. Πριν λίγο καιρό είχα πάει σε κάποιο κατάστημα του Νάκα να ρωτήσω για πιάνο και μου είπαν ότι πρέπει να επιβαρυνθώ εγώ τα έξοδα μεταφοράς του πιάνου που θα πάρω όπως και τον χορδιστή που θα έρθει αμέσως μετά γιατί, λέει, ''δεν ξεκουρδίζεται το πιάνο αν μεταφερθεί σε μικρή απόσταση''. Και αφού του είπα ότι για τα δικά μου αφτιά σίγουρα θα έχει ξεκουρδιστεί, μου είπε ότι πρέπει να τον πληρώσω εγώ. Μου φάνηκαν λιγό περίεργα όλα αυτά τι λέτε κι εσείς; Ευχαριστώ για το χρόνο σας ninja Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Κανένας;;;;;; ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Sorry... τώρα το είδα... 1. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Καταρχήν υποθέτω ότι μιλάς για όρθιο πιάνο. Αν ο ιδιώτης μένει στον 5ο όροφο, χωρίς μπαλκόνι, τότε θα πρέπει να το κατεβάσουν με τα πόδια (όπως το σπίτι των γονιών μου). αν μένει σε όροφο που έχει πρόσβαση στο δρόμο κάπως μπορεί να πάρουν ανυψωτική. Το ίδιο και στο σπίτι σου... Πού είναι; Είναι μεγάλος δρόμος; Το μπαλκόνι έχει πρόσβαση στο δρόμο; Χωράει ανυψωτική; κλπ... 2. Κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει ψιλο-στην-τύχη για το δικό μου πιάνο (από υπόγειο με πρόσβαση από γκαράζ σε 1ο με ανοιχτά σκαλία και εύκολη πρόσβαση γενικά), μου είπαν 150-200 (υπάρχει πιανομεταφορική στην Σόλωνος νομίζω). 3. Για το ξεκούρδισμα ο ΝΑΚΑΣ λέει μπούρδες γιατί αφενώς, ναι, ξεκουρδίζεται το πιάνο (define 'μικρή απόσταση' κ. Νάκα), και αφετέρου στο κάτω κάτω ΕΙΝΑΙ κουρδισμένο το πιάνο στο μαγαζί; Γιατί ως αγοραστής θέλω να δω να το κουρδίζει εκεί και τότε, και όχι να μου πει ο Νάκας και ο κάθε Νάκας ότι το κούρδισε το 2009... Θα έλεγα να επιμένεις για το κούρδισμα. για την μεταφορά δεν ξέρω τι να σου πω. Αν θες, επίσης, να σου δώσω το τηλέφωνο καταπληκτικού κουρδιστή (με σπουδές, κλπ, κλπ, και καλό άνθρωπο) να τα πείτε μόνοι σας, να σου πει μία γνώμη, αφού κυκλοφορεί χρόνια στην αγορά. Αν είναι ΠΜ me. :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Χωρίς να έχω προσωπική πείρα και με λίγο ψάξιμο στο google βρήκα αυτό: http://www.pianoguide.gr/metafores.html Νομίζω πως με 3-4 τηλεφωνήματα θα σχηματίσεις κάποια γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Καταρχήν σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μιλάω για όρθιο πιάνο βασικά. Μάλλον στη δική μου περίπτωση θα το ανεβάσουν από το μπαλκόνι, χωρίς να είμαι σίγουρος. Νικόλα αν είναι εύκολο στείλε μου το τηλ του ανθρώπου που έλεγες. Σας ευχαριστώ. ninja Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση