astraxan19 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Στο μυαλό μου είσαι; Ακριβώς αυτούς ακούω τώρα. Αν είσαι και στη Ρόδο ανησυχώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Aπιθανη οπως παντα η Trixie {Iσως η πιο ιδιαιτερη νεα φωνη που επεσε στην αντιληψη μου το τελευταιο 6μηνο}...και ο Brian παραδιδει μαθηματα μουσικοτητας στα drums .. Thanx for posting.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Στο μυαλό μου είσαι; Ακριβώς αυτούς ακούω τώρα. Αν είσαι και στη Ρόδο ανησυχώ. Χαχα, οχι ακομα.. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Επίσης, http://www.noiz.gr/index.php?topic=179260.0 http://www.noiz.gr/index.php?topic=180534.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Ουπς, εκανα κουικ σερτς αλλα δεν τα βρηκα :-X Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Ναι δεν τα βγάζει. Το google search πάλι στο νέο noiz toolbar μια χαρά ;D Πολύ ωραία μπάντα πάντως. Πολύ ιδιαίτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Όπα! Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτή η μαυρίλα; Το γκρουπ είναι τερατώδες. Ένας κι ένας. Ακούω απίστευτους μουσικούς που ξέρουν τι να παίξουν και πότε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 το ribbon παει συννεφο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Come_Clarity Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2011 super group! δεν εχω να πω κατι παραπανω..απο τοτε που τους ακουσα μεχρι σημερα συνεχιζουν να με συγκλονιζουν. 2 ακομα video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση