gregg Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Εδω ο κοσμος καιγεται θα μου πειτε... Anyways, ελπιζω να σας κρατησει 1:59 ενδιαφεροντα λεπτα. Jam for Mr E. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Νομιζω οτι θα αρεσε και στον ιδιο τον Mr Earl(τι εχουμε παθει ολοι-τελευταια εχω ξαναφαει κολλημα με τον Earl).Παρα πολυ ωραιο παιξιμο.Υποκλινομαι :). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Ακόμα ένα δείγμα του οτι είσαι "έτοιμος" :D...συγχαρητήρια! ...πίσω στα πάτρια εδάφη;... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Τhanxs για το ταξιδι..{και τις αναμνησεις που ξυπνησες μεσω των φωτογραφιων σου}. Πολυ ωραιο παιξιμο . Παντα τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 @Vangeli @gvour σας ευχαριστω για την ακροαση. Εκτιμω πραγματικα τα σχολια σας. Να'στε καλα παιδια! :) @ΕΖ πισω στα πατρια εδαφη. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 ... πισω στα πατρια εδαφη. Έκανες και μερικές παρασπονδίες με κάτι μέταλλα. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 όπως πάντα άψογος ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Έκανες και μερικές παρασπονδίες με κάτι μέταλλα. ;D Ναι. Εχω ασχοληθει κατα καιρους με διαφορα μουσικα ειδη που δεν ηταν αμιγως ή και καθολου blues. Eχω ανακαλυψει με χαρα πως μπορω να βρω μουσικη ευχαριστηση και σε αυτα κι ας μη μου μονοπολουν το ενδιαφερον (βλεπε επισης και το βαλς για πιανο που ειχα ανεβασει καποια στιγμη) :) όπως πάντα άψογος ;) ;) ;) Σ'ευχαριστω Πανο :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Εδω ο κοσμος καιγεται θα μου πειτε... βρε ασ' τον να καιγεται και παιζε εσυ... ;D ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 βρε ασ' τον να καιγεται και παιζε εσυ... ;D ευγε! :) :) Να'σαι καλα alderbody! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση