Προς το περιεχόμενο

Europe vs Nirvana Έπος!

dbfromhell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει, αμα ειναι ετσι... κ ειχα αρχισει να ανησυχω ::)

Υποθέτω ότι σαρκάζεις, αλλά να σου θυμήσω ότι δεν άνοιξα εγώ το θέμα, αλλά ούτε είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανοίγει παρόμοιο θέμα.

Σκέψου λίγο, αν κάθε μέρα έτρωγες μακαρόνια, τη μία έτσι, την άλλη αλλιώς, την παράλλη με κυμά, μετά με γαρίδες, μετά με μανιτάρια... αλλά πάντα μακαρόνια... τι ακριβώς θα έκανε αυτό στη γεύση σου αλλά και το γούστο σου για το φαγητό;

Και όμως, το να ακούς συνέχεια και συνέχεια την ίδια μουσική, νομίζεις ότι είναι εντάξει;

Δε διαβάζεις λέω εγώ το βιβλίο; Μπορεί να σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τα πράγματα.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθέτω ότι σαρκάζεις, αλλά να σου θυμήσω ότι δεν άνοιξα εγώ το θέμα, αλλά ούτε είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανοίγει παρόμοιο θέμα.

Σκέψου λίγο, αν κάθε μέρα έτρωγες μακαρόνια, τη μία έτσι, την άλλη αλλιώς, την παράλλη με κυμά, μετά με γαρίδες, μετά με μανιτάρια... αλλά πάντα μακαρόνια... τι ακριβώς θα έκανε αυτό στη γεύση σου αλλά και το γούστο σου για το φαγητό;

Και όμως, το να ακούς συνέχεια και συνέχεια την ίδια μουσική, νομίζεις ότι είναι εντάξει;

Δε διαβάζεις λέω εγώ το βιβλίο; Μπορεί να σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τα πράγματα.

Βιβλια σαν αυτο που αναφερεις, οπως και το Θαυμαστο Νεο Κοσμο, οπως και το fahrenheit 451 κ.α., δε ξερω αν με βοηθησαν να δω καλυτερα, σιγουρα ομως δε βοηθησαν και κανεναν αν κρινω απ την γενικοτερη αντιληψη που επικρατει, επισης πραγματικα δε βρισκω τπτ καθησυχαστικο στο οτι βιβλια τετοιου τυπου <<επαληθευονται>>....

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

• Guru

Τα δείγματα είναι μάλλον ολίγον φτωχά όσον αφορά την φαντασία, αλλά σαν εργαλείο οφείλω να ομολογήσω ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον. Είχα ψάξει παλαιότερα να βρω κάποιο λογισμικό που να κανει αυτή τη δουλειά και δεν είχα βρει κάτι στα 10 λεπτά που ξόδεψα στο google (σημάδι της εποχής μας; )... Μου κάνει εντύπωση η αρκετά καθαρή μίξη των 2 κομματιών, και η απουσια των υπολοίπων οργάνων ανάλογα με το κομμάτι...

Νικόλα είναι πολύ πιθανό να έχουν πάρει τα ξεχωριστά tracks από games όπως το Rock Band και το Guitar Hero. Είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά τελευταία, κυρίως για backing tracks / play alongs (π.χ. εγώ έχω δεκάδες κομμάτια χωρίς τύμπανα). Αν έχεις τα tracks, τα υπόλοιπα είναι σχετικά εύκολα.

Πλάκα είχε πάντως...

Something Wicked This Way Comes

Οταν πρωτοακουσα το "Safe From Harm" των Massive Attack με το σαμπλαρισμενο "Stratus" του Billy Cobham μου ηρθε να δαγκωσω καποιον! >:(

Και το χειροτερο ηταν οτι οι 9 στους 10 δεν ηξεραν το original αριστουργημα του Cobham. :(

....καλα τωρα,δεν συγκρινεται η κομματαρα των massive attack με την παπαρια του καθε γιουτιουμποχασομερη.... ;D

Εγω το βρηκα πολυ ενδιαφερον γι'αυτο και το πόσταρα.Ακουγοντας χρόνια και τα δυο κωμματια ποτε δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα μπορουσε να "κατσει" ωραια το ενα πανω στο αλλο.

Σεβομαι τον χρονο που σπαταλησε αυτος ο ανθρωπος για να κατσει να το φτιαξει και να το παρουσιάσει.Κ εκανε και πολυ ωραια δουλεια γιατι ακουγεται πολυ ωραια απο θεμα ηχου το τελικο αποτελέσμα(φυσικα δεν εκατσε να καθαρίσει τα τρακ γιατι οπως ειπε και καποιος σε προηγούμενο ποστ πλεον ολα αυτα υπαρχουν ετοιμα).

Επισης δεν το κατέστρεψε προσθετοντας καποιο μπιτ, sampler κλπ κλπ οπως καταστρέφουν χρονια τωρα επωνημοι και μη dj's (ας τους κανει ο θεος dj's) γνωτσα ποπ/ροκ/μεταλ τραγούδια.Ουτε το παρουσίασε με το ονομα του (οπως κανει ο καθε γνωστος και μη γνωστος dj).

Κ μιας που τα χουν παρει σβαρνα πλεον ολα τα κωμματια και εχει παραγεμίσει ο κοσμος dj's προτιμώ να ακουσω τετοια mashup παρα την ιεροσυλία του καθε dj!!! πανω σε ροκ κωμμάτια.

εμενα μια χαρα μου ακουστηκε....ε γουστα ειναι αυτα!

αυτο θα σ'αρεσει πιο πολυ φανταζομαι!

Τάσπασε χαχαχαχα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου