Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Πολύ μου αρέσει ο εν λόγω (δεν θα το έλεγα αδύνατος) κύριος. Όχι μόνο γιατί είναι κιθαρισταράς, τραγουδισταράς, συνθεταράς, συμμετέχει σε πολλά project (ακόμη και στους Grateful Dead φέτος) αλλά μου φαίνεται και πολύ σεμνός για τα πολλά κυβικά του. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Πολύ μου αρέσει ο εν λόγω (δεν θα το έλεγα αδύνατος) κύριος. Όχι μόνο γιατί είναι κιθαρισταράς, τραγουδισταράς, συνθεταράς, συμμετέχει σε πολλά project (ακόμη και στους Grateful Dead φέτος) αλλά μου φαίνεται και πολύ σεμνός για τα πολλά κυβικά του. ;) +1000 Τον εχω ακουσει να παιζει απο Chicago blues εως Sabbath. Oσο για το σεμνος αρκει κανεις να δει τα instructional vids που εχει κανει.Σαν να βλεπεις τον οποιονδηποτε κιθαριστα να μιλαει.Ειναι μεχρι να παιξει βεβαια.Εκει αλλαζει το ζητημα. Ιδια κατηγορια και ο Derek Trucks.Ωραιοι τυποι. Warren Haynes and Derek Trucks - Old Friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Βαρεσες πολυ ευαισθητη χορδη Νεστορα. Ο αγαπημενος μου μπλουζ-ροκ Καλλιτεχνης. Κιθαριστας,συνθετης,ΦΩΝΑΡΑ,arranger... Αστα να πανε... Προτεινω σε ολους οσους δεν το ξερουν,το προσωπικο του αλμπουμ ''Tales of ordinary madness'' ΕΠΟΣ! YouTube - Broadcast Yourself Παρτε κι αυτη την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ YouTube - Broadcast Yourself GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Ειναι μεχρι να παιξει βεβαια.Εκει αλλαζει το ζητημα. Ιδια κατηγορια και ο Derek Trucks.Ωραιοι τυποι. The Allman Brothers Band - Instrumental Illness (Part 1) The Allman Brothers Band - Instrumental Illness (Part 2) Γι' αυτό παίζουν και μαζί. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Πολύ μου αρέσει ο εν λόγω (δεν θα το έλεγα αδύνατος) κύριος. Όχι μόνο γιατί είναι κιθαρισταράς, τραγουδισταράς, συνθεταράς, συμμετέχει σε πολλά project (ακόμη και στους Grateful Dead φέτος) αλλά μου φαίνεται και πολύ σεμνός για τα πολλά κυβικά του. ;) Εκπληκτικο, και τι ντραμερ θεε μου :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Κοιτα συμπτωση, και πανω που ακουγα/εβλεπα αυτες τις μερεςτο βιντεακι που εβαλε ο Nestoras στο πρωτο ποστ. Το τελευταιο guitarist εχει μια πολυ ωραια συνεντευξη του WH, αξιζει μια ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Αν δεν βαριεστε αναζητειστε στο ουτουμπ την διασκευη του cortez the killer του Neil Young απο Satriani και απο Haynes και ακουστε ποσο "πλαστικός" και "σιδερωμενος" ακουγεται ο πρωτος και ποσο ζεστος και soulfull ο δευτερος, κατα την προσωπικη μου αποψη παντα. thumbs up for mr Haynes Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2011 πολύ καλός ο εύσωμος κύριος, όπως και το άλμπουμ του :D :D :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Αν δεν βαριεστε αναζητειστε στο ουτουμπ την διασκευη του cortez the killer του Neil Young απο Satriani και απο Haynes και ακουστε ποσο "πλαστικός" και "σιδερωμενος" ακουγεται ο πρωτος και ποσο ζεστος και soulfull ο δευτερος, κατα την προσωπικη μου αποψη παντα. thumbs up for mr Haynes -1 Τι το ηθελα και διαβασα παλια τοπικ? ??? Πολυ ακυρα και τα δυο βιντεο. H μεν εκτελεση με τον Haynes και D. Matthews συναγωνιζοταν την εκτελεση του Young ποια θα φτασει πρωτη στο Ξεκουρδισταν, και η δε εκτελεση του Satch με τη Harry εεεε..... Grace Potter, δεν φαινεται να ειχαν κανει ουτε μια μιλητη προβα τι θα παιξουν και ειχαν απο πισω και τον τρομπετα-malmsteen να μου ματωνει τα αυτια. Αποτυχια. Μου χαλασε τη διαθεση που ειχα φτιαξει με τον Haynes στα πρωτα βιντεο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Εγω παντως παιδια που τον γνωρισα κατα τυχη απο ενα βιντεακι με τους coheed and cambria δεν μου πολυαρεσε και μαλιστα ουτε και ο τονος του(στην κιθαρα). YouTube - Broadcast Yourself Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση