Giannis___ Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 καλησπερα παιδια!αυτη ειναι η συμμετοχη μου στο διαγωνισμο της Tc Eletronic...... [flash=200,200] τις γνωμες σας!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Είσαι εξαιρετικά μουσικός κιθαρίστας. Μου άρεσες πολύ. Καλή επιτυχία. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis___ Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Είσαι εξαιρετικά μουσικός κιθαρίστας. Μου άρεσες πολύ. Καλή επιτυχία. Σ΄ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Είσαι εξαιρετικά μουσικός κιθαρίστας. Μου άρεσες πολύ. Καλή επιτυχία. Αυτο ακριβως.Πολυ ωραιο παιξιμο.Ευχομαι το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis___ Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Αυτο ακριβως.Πολυ ωραιο παιξιμο.Ευχομαι το καλυτερο. Σ ευχαριστω πολυ!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Ωραίος φίλε μου. keep up!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Ωραιες φρασεις φιλε μου...μου αρεσε...τεχνικα εχεις δρομο να διανυσεις...μου αρεσε το χερι σου που ειναι πολυ χαλαρο...απο τα ποιο σημαντικα στο παιξιμο της κιθαρας...λιγο το 4ο δαχτυλο να χρησιμοποιουσες περισοτερο και λιγο τα bend σου και εισαι κομπλε... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 πολύ ωραίο, καλή επιτυχία :) :) :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Θα σου γραψω μια κριτικη που δεν θα ειναι για εσωτερικη καταναλωση αλλα για σκεψη, και αυτο γιατι εισαι ενδιαφερον μουσικος για να ασχοληθει σοβαρα καποιος μαζι σου. Το σολο ηταν πολυ καλο και τεχνικα και συνθετικα και φανηκε οτι μπορει να εχεις προσωπικο υφος, αλλα σε τετοιου ειδους κλιπ (για συμμετοχες σε διαγωνισμους κλπ που σε ακουει καποιος για λιγα δευτερολεπτα και που στην ουσια δεν ειναι μονο "καταθεση ψυχης"), για να εχει καποιος ελπιδες διακρισης θα πρεπει να υπαρχει στρατηγικη και να βρισκει να "χωρεσει" και το unexpectable και το πρωτοτυπο και το βιρτουοζικο και το προσωπικο στυλ, ολα σε μικρες γευσεις τοσο οσο να μην χαλασει και τη μουσικοτητα στο σολο. Αυτα ελειψαν νομιζω λιγο-πολυ, και στο δευτερο μισο του κλιπ που αρχισε σχεδον να επαναλαμβανεται η φρασεολογια και η ρυθμικοτητα, ο τονος ηχητικα κλπ, θα μπορουσες εκει να "παιξεις" στρατηγικα και να δωσεις το κατι επιπλεον. Μη ξεχνας επισης το ρητο "η αρχη ειναι το ημισι του παντος" και το "το κομματι με το καλο φιναλε παιρνει το χειροκροτημα" (καλο φιναλε σαν ιδεα ειχες επι της ευκαιριας, μπορουσε να δουλευτει κι αλλο). Καλη συνεχεια. Φιλικα, Σπυρος. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis___ Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Ωραιες φρασεις φιλε μου...μου αρεσε...τεχνικα εχεις δρομο να διανυσεις...μου αρεσε το χερι σου που ειναι πολυ χαλαρο...απο τα ποιο σημαντικα στο παιξιμο της κιθαρας...λιγο το 4ο δαχτυλο να χρησιμοποιουσες περισοτερο και λιγο τα bend σου και εισαι κομπλε... σ΄ευχαριστω για το σχολιο σου,να φανταστω ομως οτι εισαι μπασιστας????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση