freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Kαι 'γω με μία Τίνα, είχα πάθει τη πλάκα μου. :D Στην Τήνο ή στην Πατμο? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Στην Τήνο ή στην Πατμο? Στη Σύρο. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Στη Σύρο. ;) Θριξ,ναυν Συρει... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Σκέτη γλύκα Σπύρο. Ωραίος. Το (μονότονο) μπασάκι βγάλτο γιατί με πείραξε και χαλάει το ύφος από πίσω. Η ντραμς είναι απλώς οκ. Μου άρεσε πολύ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Θριξ,ναυν Συρει... ;) Θριξ απο τι πραγμα? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Θριξ απο τι πραγμα? ;D ;D ;D Aπο τριχιά.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Αλλο το πολυτριχι ε δασκαλε? ;D Παρεμπιπτοντως παντως το κομματι του Σπυρου οσο πιο πολυ τ ακουω τοσο περισσοτερο μ αρεσει.Με βαζει στο ιδιο mood(για να το πω κι Ελληνικα) που με βαζει κι αυτο:(υπεροχο επισης): Και παλι μπραβο Σπυρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε παίδες. Από τις νήσους που αναφέρθηκαν δε, Σύρος με τα χίλια. Κώστα όπου να 'ναι θα πάρω μπάσο να τελειώνω με τα μίντια. Οπότε ετοιμαστείτε για θρεντ "είμαι αρχάριος στο μπάσο, τι να πάρω, από ξύλα τι παίζει, χορδές έχει το όργανο; διαθέτω μέχρι 60 ευρώ" Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 " μου αρέσει η Σύρος είμαι αρχάριος στο μπάσο, τι να πάρω, από ξύλα τι παίζει, χορδές έχει το όργανο; διαθέτω μέχρι 60 ευρώ" αφού δεν ξέρεις μπάσο, δεν... ...... ;D ;D ;D το κομμάτι καλό, μπράβο! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Σκουλήκι ή γαρίδα; Μήπως για μπλουζ καλύτερα καλαμάρι; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση