stratos80 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Όπως αναφέρω και στην περίληψη απέκτισα την Walden D 710CE ( http://www.waldenguitars.com/D710CE.html ) απο το κατάστιμα Telesound στο Αιγάλεω ( http://www.telesound.gr/a_menu_shops.html ), όπου ο Γιώργος, ο ιδιοκτίτης του καταστήματος, αφού του ανέφερα τι ήχος μου αρέσει και πιο είναι το ποσό που θέλω να δαπανίσω για μια ηλεκτρακουστική, μου παρουσίασε μια μεγάλη γκάμα επιλογών και μετά απο δοκιμές κατέλιξα σε αυτήν Walden D 710CE. Μία κιθάρα με πολύ γλύκο ήχο, γράφη πολύ καλά στην μικροφωνική στα live και πάνω απο όλα βρήκα ένα μαγαζί όπου δεν κοίταξαν να μου πάρουν τα λεφτά μου αλλά να με ικανοποιήσουν και να αποκτίσω αυτο που θέλω σε μία παρα πολύ καλή τιμή. Όσο αναφορά την ηλεκτρική, που μετα απο λίγες μέρες τους πήγα για service και setup, μου την παρέδωσαν σάν καινούργια πολύ καλό setup οπου κανείς απο αυτούς που την είχα πάει τόσα χρόνια δεν την πρόσεξε έτσι και με χρέωσαν μόνο την αξία των χορδών που άλλαξαν. Φίλοι κιθαρίστες αν ψάχνεσται για αξιόπυστο service και ανθρώπους με μεράκι για αυτο που κάνουν θα σας έλεγα να δείτε και την telesound. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Γεια χαρά! Έχω την αίσθηση ότι το thread που άνοιξες πρέπει να παραβιάζει(ελαφρά βέβαια γιατί εκφράστηκες χωρίς έπαρση) μερικούς κανόνες του forum.Αλλά δεν είμαι εγώ ο αστυφύλαξ εδώ μέσα οπότε... Πάντως και εγώ όσες φορές έχω πάει στο μαγαζί αυτό έχω συναντήσει άριστη αντιμετώπιση και τιμές που είναι πολύ ανταγωνιστικές και σε μετρητά φτηνότερες από πολύ γνωστά και μεγάλα e-shops. Οπότε μέσα στη ζούγκλα που ζούμε νιώθω κι εγώ την ανάγκη να πω ένα φιλικό ''Εύγε'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Το παλικαρι δεν κανει διαφημιση επειδη εχει κατι να κερδισει, απλα αναφερει μια πολυ θετικη εμπειρια που ειχε απο τους ανθρωπους του συγκεκριμενου μαγαζιου και καλα κανει μιας και το αξιζουν γιατι και η δικη μου εμπειρια ειναι η καλυτερη---> εξαιρετικο setup κιθαρας με 25 ευρω (τα 5 ευρω ειναι για τις χορδες), παραδοση της κιθαρας πολλες φορες και την επομενη μερα, αν οχι τοτε σιγουρα τη μεθεπομενη. Εξαιρετικη εξυπηρετηση και πολυ φιλικοι, γενικα ειναi ενα καταστημα οπως θα επρεπε να ειναι ολα, τα καλα να λεγονται... http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Αιγαλεαρα λεμε... απο κιθαρα μεχρι πιτογυρο να αγορασεις ευχαριστημενος θα μεινεις... ::) Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Παντως εγω μιλουσα για το καταστημα στο Γαλατσι :) Και οσον αφορα τον τιτλο "Πρώτα άνθρωποι και μετά επαγγελματίες.", αυτο ειναι που κανει τους επαγγελματιες...επαγγελματιες, αυτη ειναι η σωστη νοοτροπια και οχι απλα να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν ;) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Παντως εγω μιλουσα για το καταστημα στο Γαλατσι :) Γαλατσάρα λέμε ρεεεεεεεεε Το Γαλάτσι μάγκες είναι μακράν καλύτερο από τις Κουκουβάουνες και Νέα Χαλκηδόνα και χτυπάει στα ίσα το Ηράκλειο. Fact. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 μου θυμιζεις τα σκηνικα με τους τυπους που πλακωνοντουσαν Σεπολια μπουρναζι γιατι οι μεν ηταν απο τα Σεπολια και οι δε απο το Μπυρναζι For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 μου θυμιζεις τα σκηνικα με τους τυπους που πλακωνοντουσαν Σεπολια μπουρναζι γιατι οι μεν ηταν απο τα Σεπολια και οι δε απο το Μπυρναζι Γιατί πλακωνόντουσαν; Θέλανε να αλλάξουν ο ένας με τα μέρη του άλλου; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Ξερω και γω; Γιατι ειχαν Μπουρναζιωτικες πινακιδες!!! ;D ;D ;D For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Για να μην Μ@μ@με το θεμα του παιδιου και εγω εχω ξεχωρησει ενα μαγαζι που ισχυουν τα παραπανω και το εχω γραψει και σε αλλο ποστ. Κοσμας Μαρουσι Μαρουσαρα ρεεεεεεε λεμε For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση