solega Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 ωραιοτατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Αν γινοταν κανενα πιο φοβερο μπορει να παθαινα καμια φοβερη ανακοπη ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Της παει! Αστο ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Α, κι εγω που νομιζα οτι εχει γινει τιποτα φοβερο. Αυτο ειναι Mojo. ;D Γνωμη μου ειναι να την αφησεις ετσι. Το πρωτο χτυπημα ειναι παντα το πιο δυσκολο. Και γω νομιζα οτι ηταν κατι πιο τρομερο! Συμφωνω με Nikoubis, MOJO ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ! Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 και εγώ προτείνω να το αφήσεις έτσι. αλλά πρέπει να βρεις καλύτερη ιστορία να λες από το ότι γλίστρησες στις σκάλες! ;) :D I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 και εγώ προτείνω να το αφήσεις έτσι. αλλά πρέπει να βρεις καλύτερη ιστορία να λες από το ότι γλίστρησες στις σκάλες! ;) :D Χαχα. τελικα κ εγω ετσι λεω. Εντωμεταξυ σακατεψα λιγο κ το ποδι αλλα χαμπαρι... Θα σκοτωθουμε κιολας κ το μυαλο μας στην κιθαρα θα ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Χαχα. τελικα κ εγω ετσι λεω. Εντωμεταξυ σακατεψα λιγο κ το ποδι αλλα χαμπαρι... Θα σκοτωθουμε κιολας κ το μυαλο μας στην κιθαρα θα ειναι.... Τα πόδια φτιάχνουν,ποιός νοιάζεται..Οι κιθάρες όμως;; ;D ;D Και εγώ λέω να το αφήσεις.Αν το μπαλώσεις δε θα γίνει καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση