vagelism Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Aλλα 3 νεα tracks γραμμενα και αυτα στο studio Διαγωγη Κοσμια του φιλου μου του Μανωλη του Κουτσακη στο Νεο Ηρακλειο. Το πρωτο ειναι το αγαπημενο μου κομματι απο το Big phat Band play along του Gordon Goodwin.. ενα πολυ ενδιαφερον Latin Cha cha με ονομα Horn of Puente.. και τα αλλα 2 ειναι Βig Band Jazz απο το Sitting in with a Big band play along.. Σχολια ευπροσδεκτα.. Kαλη ακροαση http://www.box.net/shared/2aeygqalgtpoxrqe1dx7 http://www.box.net/shared/tg5aurd2ylmp6ks2ygq7 http://www.box.net/shared/dtzs7sd6x8b9134jrzxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Aλλα 3 νεα tracks γραμμενα και αυτα στο studio Διαγωγη Κοσμια του φιλου μου του Μανωλη του Κουτσακη στο Νεο Ηρακλειο. Το πρωτο ειναι το αγαπημενο μου κομματι απο το Big phat Band play along του Gordon Goodwin.. ενα πολυ ενδιαφερον Latin Cha cha με ονομα Horn of Puente.. και τα αλλα 2 ειναι Βig Band Jazz απο το Sitting in with a Big band play along.. Σχολια ευπροσδεκτα.. Kαλη ακροαση Στα Big Band είναι προφανές ότι είσαι πιο άνετα. Ειδικά στο Now what μου άρεσες πολύ. Στο Latin κάτι δεν μου καθόταν. Ίσως επειδή ένοιωθα μπροστά το hi hat ίσως επειδή κάτι δεν ένιωθα να πατάει καλά στη μπότα, δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι είμαι άσχετος στα περι ντραμς τεχνικής. Αλλά όπως σου είπα και κατ΄ιδίαν είσαι πού καλός ντράμερ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Στα Big Band είναι προφανές ότι είσαι πιο άνετα. Ειδικά στο Now what μου άρεσες πολύ. Στο Latin κάτι δεν μου καθόταν. Ίσως επειδή ένοιωθα μπροστά το hi hat ίσως επειδή κάτι δεν ένιωθα να πατάει καλά στη μπότα, δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι είμαι άσχετος στα περι ντραμς τεχνικής. Αλλά όπως σου είπα και κατ΄ιδίαν είσαι πού καλός ντράμερ. H αληθεια ειναι οτι το Horn of Puente ηθελε κανα δυο takes ακομα.. Ειναι δυσκολο γαμωτο να τα groovareis... Απλως εκεινη τη μερα ειχα ηδη γραψει 5 κομματια οταν το ξεκινησα και επειδη ειμαι φανατικος οπαδος του One take..δεν αντεχα να το ξαναπαιξω.. Οτι ακουσες ειναι οπως γραφτηκε μια και εξω....καθολου Overdubs και η μιξη επισης ηθελε λιγο παραπανω δουλεια..Εχεις δικιο το hihat ειναι λιγο δυνατα στο πρωτο μερος.. Σε ευχαριστω για το χρονο που διεθεσες. Το εκτιμω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Τωρα εγω τι να πω? Υπαρχει Βig Βand στην Ελλαδα για να σας ακουσουμε και live, Vagelism? Αν και το one take είναι ό,τι πιο κοντά σε live γίνεται. Αν εσεις νομιζετε ότι υπαρχουν καποιες ατελειες, είναι one take. Με οτιδήποτε αυτό το one take εμπεριέχει. Εμεινα ενεός για άλλη μια φορά, ακουγοντας τα παιξιματα σας, τα οποια παρακολουθω ανελλιπως όταν τα μοιραζεστε εδω. Ευχαριστιες πολλες που μεσα από το Νοιζ, μου δινεται η ευκαιρια να ακουω δημιουργιες από μουσικους του δικου σας τεραστιου εκτοπισματος. Παντως δεν λεγεται drumming αυτό. I …drum. You … κανετε θαυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Εδω φαινεται η κουραση του Βαγγελη (εκτος του Now what ) τα αλλα ειναι λιγο πισω πραγμα φυσικο και αναποφευκτο εαν εισαι κουρασμενος και πρεπει να παιζεις και να γκρουβαρεις πανω τους ενω το φυσικο ειναι το αναποδο.Μου εχει τυχει σε ηχογραφηση δισκου να μου αφησουν μονο ενα μετρονομο (αφου αφαιρεσαν τις ηλεκτρονικες ''σουπες'' ) και να ηχογραφησω 6 κομματια χωρις προβα εννοειται μεσα σε δυο 6ωρα. Περιττο να πω οτι εφτυσα αιμα για να γκρουβαρω υποτυπωδως .Δηλαδη ''ψιλοηρωας'' και δεν υπηρχε και αμοιβη ηταν δουλεια φιλου. Θελω να πω οτι ο Βαγγελης ειναι τοσο παθιασμενος με την δουλεια του (και περφεξιονιστας προφανως) που καθεται και σκιζεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ πρωτον για να αποδειξει στον εαυτο του τι μπορει να κανει και δευτερον να δειξει και στους νεωτερους τι σημαινει αυτος ο τροπος παιξιματος / ηχογραφησης .ΕΙΝΑΙ δυσκολο αλλα οταν το πετυχαινεις η ανταμοιβη ειναι μεγαλη .Τωρα για τεχνικη ,στραγαλια κλπ τα εχω ξαναπει ειναι απο τους καλυτερους που εχω ακουσει εδω στην Ελλαδα .Παιδια δεν ειναι μονο η μελετη ειναι και σταση του μουσικου στην ''πιατσα ''καθως και οι εμπειριες που αποκομισε .ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Τωρα εγω τι να πω? Υπαρχει Βig Βand στην Ελλαδα για να σας ακουσουμε και live, Vagelism? Αν και το one take είναι ό,τι πιο κοντά σε live γίνεται. Αν εσεις νομιζετε ότι υπαρχουν καποιες ατελειες, είναι one take. Με οτιδήποτε αυτό το one take εμπεριέχει. Εμεινα ενεός για άλλη μια φορά, ακουγοντας τα παιξιματα σας, τα οποια παρακολουθω ανελλιπως όταν τα μοιραζεστε εδω. Ευχαριστιες πολλες που μεσα από το Νοιζ, μου δινεται η ευκαιρια να ακουω δημιουργιες από μουσικους του δικου σας τεραστιου εκτοπισματος. Παντως δεν λεγεται drumming αυτό. I …drum. You … κανετε θαυματα. :-X :-X :-X :-X ;) Nα΄σαι καλα φιλε December για τα καλα σου λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Εδω φαινεται η κουραση του Βαγγελη (εκτος του Now what ) τα αλλα ειναι λιγο πισω πραγμα φυσικο και αναποφευκτο εαν εισαι κουρασμενος και πρεπει να παιζεις και να γκρουβαρεις πανω τους ενω το φυσικο ειναι το αναποδο.Μου εχει τυχει σε ηχογραφηση δισκου να μου αφησουν μονο ενα μετρονομο (αφου αφαιρεσαν τις ηλεκτρονικες ''σουπες'' ) και να ηχογραφησω 6 κομματια χωρις προβα εννοειται μεσα σε δυο 6ωρα. Περιττο να πω οτι εφτυσα αιμα για να γκρουβαρω υποτυπωδως .Δηλαδη ''ψιλοηρωας'' και δεν υπηρχε και αμοιβη ηταν δουλεια φιλου. Θελω να πω οτι ο Βαγγελης ειναι τοσο παθιασμενος με την δουλεια του (και περφεξιονιστας προφανως) που καθεται και σκιζεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ πρωτον για να αποδειξει στον εαυτο του τι μπορει να κανει και δευτερον να δειξει και στους νεωτερους τι σημαινει αυτος ο τροπος παιξιματος / ηχογραφησης .ΕΙΝΑΙ δυσκολο αλλα οταν το πετυχαινεις η ανταμοιβη ειναι μεγαλη .Τωρα για τεχνικη ,στραγαλια κλπ τα εχω ξαναπει ειναι απο τους καλυτερους που εχω ακουσει εδω στην Ελλαδα .Παιδια δεν ειναι μονο η μελετη ειναι και σταση του μουσικου στην ''πιατσα ''καθως και οι εμπειριες που αποκομισε .ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ . σε ευχαριστω πολυ φιλε Περικλη. Ειναι οντως ενα προσωπικο στοιχημα να δω αν μπορω να το κανω οπως το εκαναν οι "παλιοι". ...Οne take. Ειναι ακριβως οπως τα λες...Τρομερα δυσκολο..θελει πολυ δουλεια και προεργασια αλλα το αποτελεσμα {τουλαχιστον στα δικα μου αυτια } ειναι ...φανταστικο και ακρως ανθρωπινο.{Ηuman groove} Τα συγκεκριμενα 6 κομματια που ανεβασα..γραφτηκαν σε ενα 5ωρο session..με το στησιμο-check και την μιξη.. Θα ηταν super αν καποια στιγμη ανοιγες ενα θεμα στο drums & Percussion σχετικα με το Recording και τις δικες σου εμπειριες στο studio...Νομιζω οτι ειναι ενα πολυ σημαντικο θεμα που δεν εχουμε συζητησει ποτε..και λιγοι εχουμε εμπειριες πανω σε αυτο το θεμα. Και παλι σε ευχαριστω για το χρονο σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Βαγγελη μου καλημερα ,μην νομισεις οτι εχω και τιποτα περγαμηνες απο στουντιο αλλα οτι εχω θα το ανεβασω λιαν συντομως .ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ TA προγραμματα στον υπολογιστη μου ο οποιος ειναι και αυτος VINTAGE σαν και μενα και θα το κανω . Παντως χαρα στο κουραγιο σου ειλικρινα σε θαυμαζω για την ''τρελλα'' που σε διακατεχει για το οργανο αλλα και για τη μουσικη γενικα.Αφου σκεφτομαι οταν τα παρατησω να σου δωσω τα τυμπανα μου που ειναι Vintage (παλι ) για να τα αξιοποιησεις και να τα ακουσουν σε live διαφοροι ''ειδημονες'' νεοκοποι ''ειδικοι'' περι τα του ηχου (τυμπανων και αλλων οργανων ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Βαγγελη μου καλημερα ,μην νομισεις οτι εχω και τιποτα περγαμηνες απο στουντιο αλλα οτι εχω θα το ανεβασω λιαν συντομως .ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ TA προγραμματα στον υπολογιστη μου ο οποιος ειναι και αυτος VINTAGE σαν και μενα και θα το κανω . Παντως χαρα στο κουραγιο σου ειλικρινα σε θαυμαζω για την ''τρελλα'' που σε διακατεχει για το οργανο αλλα και για τη μουσικη γενικα.Αφου σκεφτομαι οταν τα παρατησω να σου δωσω τα τυμπανα μου που ειναι Vintage (παλι ) για να τα αξιοποιησεις και να τα ακουσουν σε live διαφοροι ''ειδημονες'' νεοκοποι ''ειδικοι'' περι τα του ηχου (τυμπανων και αλλων οργανων ) . Φιλε Περικλη...τα παθη μας δεν τα παραταμε....μας συντροφευουν μεχρι το τελος.. Και μην μου πεις οτι δεν εισαι παθιασμενος ...γιατι εισαι απο τους λιγους παλιους εδω μεσα..με τοσο υπομονη και ορεξη για να μοιραστεις. Για μενα εισαι παραδειγμα προς μιμηση στο πως πρεπει να ειναι ενας μουσικος...και στο οτι η γνωση πρεπει να μοιραζεται , οχι να μενει στατικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 ΑΜΑ δεν επανελθει το δεξι μου ποδι εκει που ητανε πριν την εγχειρηση τι να παιζω ''πιτσικουλιες'';; Θελει 2 ωρες την ημερα ασκησεις στα πεταλια (τριηχα απο 50-120 ταχυτητα ,16α απο 50-100, δικασα απο 70-180 το λιγοτερο + 1-2 ωρες περπατημα την ημερα + σκαλες 500-1000 σκαλοπατια την ημερα ) απο αυτα κανω τα μισα λογω ελλειψεως χρονου .Αν τα εκανα οπως γραφω θα ηθελα 6 μηνες για επαναφορα στο 80-90% τωρα με αυτον τον ρυθμο 9-12 μηνες και αν ερθει στο 80% θα ειμαι ικανοποιημενος .Λοιπον τι να λεμε τωρα οψομεθα .( ΟΛΟ ΤΟ GROOVE ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ για groove σερβιρεις ΣΟΥΠΑ ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση