Προς το περιεχόμενο

3 new tracks

vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Exω αρχισει και νοιωθω σαν τον David Coperfield ρε σεις... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μουσικουλα παιζω ...δεν βγαζω κουνελια απο καπελα!!

tnx φιλε Nkod και περαστικα..

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣΣΣΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο το απογευμα θελω να γραψω για τα κομμματια που ανεβασε ο Βαγγελης αλλα πριν μια ωρα τελεισα τισ ασκησεις για τα ποδια μου (προσπαθω να τα επαναφερω στην προ της εγχειρησης κατασταση .Λοιπον τα δυο πρωτα ειναι  κλασσικη δουλεια για big band οπου ο Βαγγελης εχει μια ταση (τι ταση δηλαδη εχει ενσωματωθει ηδη) Πολυ ακριβες ΑΞΙΑΚΑ  το παιξιμο χωρις φλυαριες ,ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ  τα fills ,γενικα εχεις ενα κτυπημα που μονο σε παλιους ντραμμερς συνανταμε.

Το τριτο ειναι το στυλ που μ'αρεσει ,μου παει και κοινως το Ξεσκιζω γιατι ειναι πιο ελευθερο για χρωματισμους ,small brakes και μεσαια ταχυτητα οπου αυτα βγαινουν ΑΒΙΑΣΤΑ .ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!Συγνωμη παιδια αλλα νομιζα οτι επαιζα εγω το τριτο κομματι.Αλλο τι να πω τον Βαγγελη τον ξερετε δοξα τω Θεω ειναι απο τα ατομα που κοσμουν το Φορουμ .

Και πουσαι Βαγγελη κανονισε καμμια μερα με τον ΔΟΥΜΑΝΗ &την Ιριδα να βρεθουμε να πεσει γελιο .ΑΛΗΘΕΙΑ εσυ δεν θελεις τα σχεδια μου.

Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος! (αν και για άλλη μια φορά τα big-band-ίστικα θα τα ήθελα λίγο πιο "βρώμικα"). Περισσότερο από τα τρία μου άρεσε το Drummin' Man. 

Something Wicked This Way Comes

φιλε Χαρη εκτιμω την γνωμη σου οπως και καθε αλλου εδω στο Φορουμ μονο να επισημανω το εξης : ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ  του παιξιματος κατα την γνωμη μου οφειλεται στη καθημερινη μελετη που ερριξε ο Βαγγελης την εποχη που επρεπε (οταν ηταν πιτσιρικος ) ,και στην σωστη διδασκαλια που ειχε.(επειδη ξερω τον δασκαλο του ο Βαγγελης ειναι πιο ''καθαρος '' παικτικα απο τον δασκαλο του) Το συμπερασμα ειναι οτι οτι μαθεις μικρος το εχεις για παντα (γι'αυτο παμε σχολειο μικροι) Απλως οσο μεγαλωνεις πρεπει να συντηρεις & να βελτιωνεις -εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου και τα ταλεντα σου και οσο παει .Καλημερα.

Περικλή, δεν αναφέρθηκα στο παίξιμο αλλά στον ήχο. Επειδή τα big band κομμάτια είναι άλλης εποχής, θα τους πήγαινε ένας πιο ακατέργαστος, λιγότερο μοντέρνος ήχος. Το έχουμε ξανασυζητήσει με το Βαγγέλη και για άλλο παρόμοιο κομμάτι που έχει ανεβάσει.

Όσο για το παίξιμο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πολύ καθαρό και ακριβές, με εξαιρετικό "χτύπημα".

Something Wicked This Way Comes

απο το απογευμα θελω να γραψω για τα κομμματια που ανεβασε ο Βαγγελης αλλα πριν μια ωρα τελεισα τισ ασκησεις για τα ποδια μου (προσπαθω να τα επαναφερω στην προ της εγχειρησης κατασταση .Λοιπον τα δυο πρωτα ειναι  κλασσικη δουλεια για big band οπου ο Βαγγελης εχει μια ταση (τι ταση δηλαδη εχει ενσωματωθει ηδη) Πολυ ακριβες ΑΞΙΑΚΑ  το παιξιμο χωρις φλυαριες ,ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ  τα fills ,γενικα εχεις ενα κτυπημα που μονο σε παλιους ντραμμερς συνανταμε.

Το τριτο ειναι το στυλ που μ'αρεσει ,μου παει και κοινως το Ξεσκιζω γιατι ειναι πιο ελευθερο για χρωματισμους ,small brakes και μεσαια ταχυτητα οπου αυτα βγαινουν ΑΒΙΑΣΤΑ .ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!Συγνωμη παιδια αλλα νομιζα οτι επαιζα εγω το τριτο κομματι.Αλλο τι να πω τον Βαγγελη τον ξερετε δοξα τω Θεω ειναι απο τα ατομα που κοσμουν το Φορουμ .

Και πουσαι Βαγγελη κανονισε καμμια μερα με τον ΔΟΥΜΑΝΗ &την Ιριδα να βρεθουμε να πεσει γελιο .ΑΛΗΘΕΙΑ εσυ δεν θελεις τα σχεδια μου.

Φιλε Περικλη....τι να πω...

Τετοιου ειδους  σχολια ειδικα απο ενα ντραμμερ της γενιας και της κλασης σου...ειναι για μενα ανεκτιμητης αξιας.

Να σαι καλα..Πραγματικα με συγκινησες.

Δεν ξερω αν εχεις ακουσει τον Ηλια τα τελευταια χρονια....

... εχω πολυ δρομο μπροστα μου ακομα ......

Και παλι σε ευχαριστω

Αφου σ αρεσε του weckl...δωρακι.

2-03_Sixteenth-Note_Feel.mp3

Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος! (αν και για άλλη μια φορά τα big-band-ίστικα θα τα ήθελα λίγο πιο "βρώμικα"). Περισσότερο από τα τρία μου άρεσε το Drummin' Man.   

εχεις απολυτο δικιο φιλε Haris...

αλλα αυτη τη φορα εγραψα με pro tools και λυπηθηκα να τα βρωμισω....γιατι ο φιλος μου ο Μανωλης εκανε πολυ καλη δουλεια.

Να σαι καλα για τα καλα σου λογια

φιλε Χαρη εκτιμω την γνωμη σου οπως και καθε αλλου εδω στο Φορουμ μονο να επισημανω το εξης : ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ  του παιξιματος κατα την γνωμη μου οφειλεται στη καθημερινη μελετη που ερριξε ο Βαγγελης την εποχη που επρεπε (οταν ηταν πιτσιρικος ) ,και στην σωστη διδασκαλια που ειχε.(επειδη ξερω τον δασκαλο του ο Βαγγελης ειναι πιο ''καθαρος '' παικτικα απο τον δασκαλο του) Το συμπερασμα ειναι οτι οτι μαθεις μικρος το εχεις για παντα (γι'αυτο παμε σχολειο μικροι) Απλως οσο μεγαλωνεις πρεπει να συντηρεις & να βελτιωνεις -εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου και τα ταλεντα σου και οσο παει .Καλημερα.

Με απόλυτο σεβασμό στον Δάσκαλο του Vagelism, ο οποίος όπως εσείς γνωρίζετε , είναι κορυφή στην διδασκαλία των ντραμς, θέλω να επισημάνω ότι τωρα επιβεβαιώνεται το εξής: με τις κατάλληλες προϋποθέσεις (χρόνια στο σετ, συγκέντρωση,σωστή χημεία με τον Δασκαλο, ταλέντο, αφοσίωση κλπ.κλπ. που έχουν ξαναειπωθεί) ο μαθητής πολλές φορές μπορεί να γίνει και ισάξιος ή και να υπερβεί σε πολλά ή σε ορισμένα πράγματα τον δάσκαλό του. (αυτό συμβαίνει και σε άλλες τέχνες ή και σε άλλα επαγγέλματα).

Τυχερός  ο Vagelism  που είχε την σωστή καθοδήγηση και ακόμα πιό τυχεροί οι μαθητές του. Όποτε ανεβάζει κομμάτια του ο Vagelism μένω αφωνος. Και τον ευχαριστώ για τον χρόνο του. Επίσης και εσάς Pericles, που σας διαβάζω και προσπαθώ να εμπλουτίσω τις όποιες γνώσεις μου.  

Περικλή, δεν αναφέρθηκα στο παίξιμο αλλά στον ήχο. Επειδή τα big band κομμάτια είναι άλλης εποχής, θα τους πήγαινε ένας πιο ακατέργαστος, λιγότερο μοντέρνος ήχος. Το έχουμε ξανασυζητήσει με το Βαγγέλη και για άλλο παρόμοιο κομμάτι που έχει ανεβάσει.

Όσο για το παίξιμο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πολύ καθαρό και ακριβές, με εξαιρετικό "χτύπημα".

Ok.εχεις δικιο ,λαθος καταλαβα  (μαλλον μεγαλωσα)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου