BILLYDELUXE Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Γεια σας! Θέλω να παρω μια καρτα ήχου με Firewire αλλα το λαπτοπ δεν έχει υποδοχη... Αν χρησιμοποιησω καλώδιο που συνδέεις firewire και καταλήγει USB θα έχω κάποιο πρόβλημα στην ποιοτητα ή στο να αναγνωρίσουν τα windows 7 την κάρτα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω τι είναι αυτό το ματζαφλάρι ;D αλλά δε μου φαίνεται καλή ιδέα. Αν έχει express card υποδοχή πάρε ένα express to FW, αλλιώς USB κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BILLYDELUXE Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Με το "express card υποδοχή" ενοοεις το card reader??? Έχει..αλλα πως θα ειμαι σιγουρος αν το δέχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Όχι δεν εννοώ το card reader. Είναι μια άλλη υποδοχή που παίρνει όχι κάρτες μνήμης αλλά κάρτες αντίστοιχες κατά κάποιο τρόπο με τις PCI κάρτες του σταθερού. Συσκευές δηλαδή, όχι μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BILLYDELUXE Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Δεν έχει το λαπτοπ δυστηχώς... Με το μετατοροπεα που λέω στην αρχή θα έχω πρόβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Είναι πολύ πιθανο να έχεις προβλήματα χρησιμοποιώντας τέτοιου τύπου μετατροπείς. Μερικες Firewire κάρτες εχουν προβλήματα και σε συγκεκριμένα FW Chip που μπορεί να εχει ένα λάπτοπ φαντάσου λοιπον ποσο εύκολα μπορεις να ταλαιπωρηθεις χωρίς λόγο. Τόσα καλά USB2 interface υπάρχουν στην αγορά, διάλεξε ένα απο αυτά. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saturnus Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 για laptop δεν υπάρχει κάποιο αλλά γενικά υπάρχουν pci η pciE οι οποιες έχουν υποδοχη FW400/800 απλα ΠΡΟΣΕΞΕ το chipaki της FW καρτας να είναι Texas instruments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση