konu57 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Ωραίος, τα χώνεις γερά! :lol: :lol: :lol: :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 στείλτε το τρίο που διαφημίζει το 11-8-80 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Με διπλοπενιές του Νώντα Και χαμόγελο Τζοκόντα Έχουμε όλα τα φόντα (όλοι μαζί) 11-8-80! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 στείλτε το τρίο που διαφημίζει το 11-8-80 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Με διπλοπενιές του Νώντα Και χαμόγελο Τζοκόντα Έχουμε όλα τα φόντα (όλοι μαζί) 11-8-80! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μέσα είσαι ρε μόρτη.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 όποιος δεν παραδέχεται οτι στην eurovision (και γενικα και εφετος) υπάρχουν φωνάρες είναι πολύ άκυρος... το ίδιο ισχύει και για τα reality. ps:α,ξέχασα να πω i looove Maria Menunos :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 ps:α' date='ξέχασα να πω i looove Maria Menunos :lol: :lol: :lol:[/quote'] Με τέτοιες προτιμήσεις σου προτείνω (σοβαρά το λέω δεν σου κάνω πλάκα) να περνάς συχνά έξω από τη Νομική (Σόλωνος ήταν τελευταία φορά που πήρα δικηγορίνα). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 χαχα,έτσι κι αλλιως περνάω,πηγαίνω την αδερφή μου κάθε πρωί... αν περίμενα απο το πολυτεχνείο.... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 όποιος δεν παραδέχεται οτι στην eurovision (και γενικα και εφετος) υπάρχουν φωνάρες είναι πολύ άκυρος... Για γενικά δεν έχω γνώμη, αλλά φέτος πράγματι πολύ καλές φωνές! Εγώ τουλάχιστον εντυπωσιάστηκα! Μέχρι και η Βουλγάρα έσπερνε 8O . Που πάμε εμείς δεν ξέρω... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 φέτος πράγματι πολύ καλές φωνές! Εγώ τουλάχιστον εντυπωσιάστηκα! Μέχρι και η Βουλγάρα έσπερνε Και ο Ρουμάνος Mihai Traistariu είναι απίστευτος! Ο άντρας Mariah Carey!!!!!! http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Ακόμη και στο συγκεκριμένο πλαίσιο της "ελαφράς - με - πολλά - μπουτάκια - και - πολλά - χαμόγελα - ποπ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαβαθμίσεις. +1000 δεν το συζητώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση