gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Εμένα με ενθουσίασε, επίσης - και ξέχασα να το αναφέρω - το touche' που έχεις στην κιθάρα. Από τα λίγα. BTW αυτό το riffworks φαίνεται ενδιαφέρον. Δεν το ήξερα. Thanks Ray!Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω την καλυτερη ιδεα για το παιξιμο μου αλλα πρεπει να ζησω μ αυτο.Αναγκαιο κακο. Το καλο του riffworks ειναι οτι ειναι πολυ απλο.Το Τ4 ειναι ειναι free οποτε το δοκιμαζει κανεις και βλεπει αν τον βολευει.Νομιζω παντως οτι αν καποιος δουλευει το cubase μαλλον θα του φανει λιγο φτωχο αλλα γι ανθρωπους που βαριουνται το ψαξιμο οπως η αφεντια μου μια χαρα δουλεια κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 παρα πολυ ωραιο μπραβο "σκληρε" αλλα και ευαισθητε αντρα! :P :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Σ ευχαριστω πολυ takis. παρα πολυ ωραιο μπραβο "σκληρε" αλλα και ευαισθητε αντρα! :P :) Δεν κρυβεται αυτο το πραμα να ουμ ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 πως με είχε ξεφύει αυτό ορέ και το ανακάλυψα εξ αντανακλάσεως? ένα (έστω καθυστερημένο) μεγάλο μπράβο κι από εμέ... πολύ εμπνευσμένο... ΥΓ. δεν πειράζει το ξέθαμα ...να το ανακαλύψουν κι άλλοι...:) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Σαν το παλιό καλό κρασί..... ;) Καιρό είχα να το ακούσω, εύγε npap! Κάπου είχε πάρει το μάτι-αυτί μου και μια συνεργασία του Gvour με τον Freerock, αλλά δεν την βρίσκω ρε γαμώτο.....θα ψάξω, θυμάμαι ότι......:o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Πραγματικά Απίθανο...!! :o Εδώ καί ώρα το΄χω στη λούπα καί δε χορταίνω. Εύγε gvour.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Tι να πω τωρα,σας ευχαριστω πολυ npap,Φωτη(cigaret)και Emfasis. H αληθεια ειναι οτι οταν ακους ενα κομματι μετα απο τοσο καιρο,οταν δηλ.δεν εισαι "μεσα" και λειτουργεις εξ'αποστασεως αρχιζεις τα "αυτο επρεπε να ειναι ετσι,εκεινο δεν παταει καλα,το αλλο ξεκουρδιστο κλπ",ολα σου φταινε. Δε βαριεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Ωραίος ρε Γιώργουλα ;D αυτά τα σηκώματα-βιμπράτα με τους περίεργους ήχους και εναλλαγές βγήκαν ωραία ως επίσης και αυτό που κάνεις με το volume της κιθάρας αν είναι το volume. Θαυμάσια! https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 ρε Γιώργουλα ;D ;D ;D ;D Nα 'σαι καλα Σωτερ,μερσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2015 Πάρα, μα πάρα, πάρα πολύ ωραίο. Τι άλλο να πω ρε φίλε, τι άλλο. Πολυποίκιλλο και προπάντος ζυγισμένο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση