Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Πιο πολύ τζαμ παρά ολοκληρωμένο κομμάτι, έτσι για να ξεσκάσω. Αν έχετε κέφι, ρίξτε καμιά αυτιά. summer_blues.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Ομορφο οπως παντα(και λιγο διαφορετικο απ τα προηγουμενα).Μ αρεσει το bluesy παιξιμο και το χεις καλα.Πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Ποίος σε «έσκασε» ρε Σπύρο…να τον σκοτώσουμε :D :D;;; Μου το γύρισες στα ηλεκτρικά Chicago μονοπάτια! Ε, λοιπόν, μου αρέσει πολύ! Καλά να πάθεις! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Θαυμάσιο! Κάθε φορά δε που ρίχνεις τη Α* νότα με φτιάχνει πολύ. (Στο βασικό θέμα). * Λα πρέπει να είναι εκτός και αν η κιθάρα μου είναι ξεκούρδιστη. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ. Νέστορα είναι όντως Λα (αναίρεση) αυτό που σε φτιάχνει. ;) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Ωραιο μπασιμο στο καλοκαιρι κανουμε παρ ολες τις πολιτικοοικονομικες δυσχερειες. Επιτελους δροσια! To μεσημερι θα παω θαλασσα. Θα ειναι το soundtrack της διαδρομης. Τοσο πολυ μου αρεσε! (θα παιξει 2 φορες,ειμαι 7 λεπτα απ την παραλια.. :P)* Κονγκρατσουλέισιονς jazz! Eιπα να βαλω του gvour,αλλα αμα το κανω,με βλεπω να σταματαω σε καμιαν ακρη για να κλαψω για καναν παλιο ερωτα ;D *Και 2 φορες στην επιστροφη... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Γαμάτο! Φίλε μου γαμάτο ! (μια μικρή ενστασούλα.....τόσο δα μικρούλα....άσε καμμιά ανάσα στο σολιστικό....) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Ωραιο μπασιμο στο καλοκαιρι κανουμε παρ ολες τις πολιτικοοικονομικες δυσχερειες. Επιτελους δροσια! To μεσημερι θα παω θαλασσα. Θα ειναι το soundtrack της διαδρομης. Τοσο πολυ μου αρεσε! (θα παιξει 2 φορες,ειμαι 7 λεπτα απ την παραλια.. :P)* Κονγκρατσουλέισιονς jazz! Eιπα να βαλω του gvour,αλλα αμα το κανω,με βλεπω να σταματαω σε καμιαν ακρη για να κλαψω για καναν παλιο ερωτα ;D *Και 2 φορες στην επιστροφη... ;) εγώ είμαι ούτε 5 λεπτά, οπότε μια φορά μόνο προλαβαίνω ;D ;D ;D, το καμμάτι είναι ωραίο πέρα από την πλάκα. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2011 Ωραιο μπασιμο στο καλοκαιρι κανουμε παρ ολες τις πολιτικοοικονομικες δυσχερειες. Επιτελους δροσια! To μεσημερι θα παω θαλασσα. Θα ειναι το soundtrack της διαδρομης. Τοσο πολυ μου αρεσε! (θα παιξει 2 φορες,ειμαι 7 λεπτα απ την παραλια.. :P)* Κονγκρατσουλέισιονς jazz! Eιπα να βαλω του gvour,αλλα αμα το κανω,με βλεπω να σταματαω σε καμιαν ακρη για να κλαψω για καναν παλιο ερωτα ;D *Και 2 φορες στην επιστροφη... ;) Σταύρο, τελείωσε η χειμερινή περίοδος για φέτος. Στο μυαλό μου κυκλοφορούν μόνο σουινγκάτες γκρουβιές. Επιφυλάσσομαι και για άλλα με πιο φουλ ενορχηστρώσεις με πνευστά, πλήκτρα και πιθανότατα και ραπάρισμα :) Γαμάτο! Φίλε μου γαμάτο ! (μια μικρή ενστασούλα.....τόσο δα μικρούλα....άσε καμμιά ανάσα στο σολιστικό....) Κωνσταντίνε χαίρομαι που σου άρεσε. Δεκτό και το περί ανάσας. Επιφυλάσσομαι όπως προείπα. εγώ είμαι ούτε 5 λεπτά, οπότε μια φορά μόνο προλαβαίνω , το καμμάτι είναι ωραίο πέρα από την πλάκα. Θεν κιου χάιπερπάνε! Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση