sPId_x Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Παιδιά γεια σας! Μετά από πάρα πολύ καιρό ξαναγράφω στο forum! Ήθελα να μάθω το εξής. Μπορώ στο Korg triton LE να μεταφέρω .wav αρχεία χωρίς να έχω την exb-smpl κάρτα? Γενικά έχοντας μόνο smartmedia τι αρχεία μπορώ να μεταφέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Τα λέει όλα στο manual (σελ. 41) & parameter guide (σελ.139) (http://www.korguksupport.co.uk/page.cfm?pageid=352) If sample data RAM is not installed, .KMP, .KSF, .KSC, .AIF, .WAV, and AKAI files can be recognized but not loaded. In this case, a message of “Memory overflow” will be displayed. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Αυτό είχα διαβάσει κι εγώ στο manual , αλλά αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει καμιά πατέντα! Γενικά με την smart media τι μπορώ να μεταφέρω εκτός απο .PNG? (πρακτικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Αυτό είχα διαβάσει κι εγώ στο manual , αλλά αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει καμιά πατέντα! Γενικά με την smart media τι μπορώ να μεταφέρω εκτός απο .PNG? (πρακτικά) Εννοείς PCG Μα νομίζω ότι σου έχει απαντήσει πιό πάνω στο ερώτημά σου. .KMP, .KSF, .KSC, .AIF, .WAV, and AKAI files can be recognized Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Μπορείς να σώσεις αυτά: .PCG Program, combination, drum kit, user arpeggio pattern, global settings .SNG Song, cue list .MID Standard MIDI File (SMF) .EXL MIDI exclusive data .KMP Korg Multisample Parameter file (Korg format) .KSF Korg Sample File (Korg format) .KSC Korg Script File (Korg format) .AIF AIFF file .WAV WAVE file Το θέμα δεν είναι να τα σώσεις είναι να τα αναπαράγεις, και αν λείπει η sample ram σου είπα ποια δεν γίνεται, τα λέει όλα αναλυτικά μέσα. Δυστυχώς δεν έχω το συγκεκριμένο όργανο, αλλά μπορείς να βρεις μια smart media card και να δοκιμάσεις να σου φύγει η περιέργεια και μόνος σου. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 You can load anything the keyboard saves. Pcg, sng, mid, etc. you can also load .wav, ksc, ksf, but you must have Ram installed. The only way to play the samples, is to create a drum kit using Ram sounds, not ROM. Υπάρχει λίγο μπέρδεμα με load και play? Αν κατάλαβα καλά για να παίξω .wav αρκεί να βάλω 2 ram? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση