Aiolos Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2006 Δειτε καποια καλουδια της νεας εποχης. http://www.vintagedesign.se/vd_english.htm Συγκεκριμενα κοιταξτε το SU1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Κούκλα η "mix..όγρια" aiole... :lol: αλλά τρόμαξα να βρω site να διαβάσω κάτι παραπάνω... όλο σε Γερμανούς Γάλλους και κάτι ξέμπαρκους Ισπανούς έπεφτα... :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Ειναι καταπληκτικο πραγμα... Πολυ συντομα θα το τσιμπισω. Θεωρω οτι ειναι το μονο πια που μου λειπει. Η συγκεκριμενη εταιρεια δουλευει πανω στα προτυπα της Neve. Φανταζεσαι να εχεις 140 -150db headroom :) Πολυ καλες ειναι και οι φετες neve!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Κούκλα η "mix..όγρια" aiole... :lol: αλλά τρόμαξα να βρω site να διαβάσω κάτι παραπάνω... όλο σε Γερμανούς Γάλλους και κάτι ξέμπαρκους Ισπανούς έπεφτα... :lol: Αυτες τις μερες αναλαμβανει Ελληνας αντιπροσωπος και απο οτι ξερω Θα εχει και μηχανηματα επιδειξης. Και σε τιμες "Thomann" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Θυμίσου να μου το σφυρίξεις...θάθελα να τ'άκουσω... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Πιστευω οτι μες το καλοκαιρι θα το παρω οποτε θα σου σφυριξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 ok δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση