Bbullet59 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2011 http://www.dv247.com/clearance/tanglewood-evolution-tsf-ce-bl-super-folk-electro-acoustic-guitar-blue-gloss-as-new--77650 Τσεκαρε και αυτην επισης,δεν την εχω ακουσει/δοκιμασει αλλα φαινεται καλο deal... Εγω τουλαχιστον αυτην θα επαιρνα με ταβανι τα 200 Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Προσφατα εκανα ενα κρας τεστ σε ακουστικες μεχρι τα 200 ευρω, και καταλληξα στην Tramondane T66 την πηρα 150 ευρακια και ειμαι παααααρα πολυ ευχαριστημενος για τα χρηματα αυτα. Οι υπολοιπες που δοκιμασα ηταν Fender, Cort , epiphone,Yamaha, Wasbourn! Εννοειται οτι η LAG ηταν σε οοολα καλυτερη και καταληξα σε αυτην...... +100 Απιστευτη κιθαρα για τα λευτα της (και οχι μονο), αυτες και οι Art & Lutherie (made in Canada) σε τιμες ξεφτιλα κυριαρχουν στις φθηνες ακουστικες (και για μενα σε ολες τις κατηγοριες τιμης).Δεν θα αλλαζα την Art & Lutherie μου ουτε με D-28.Art & Lutherie δεν ξερω που μπορεις να βρεις στην Αθηνα LAG εχει σιγουρα στο Guitar store Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά αν και μεγάλος εραστης της φεντερ εχω 3 αρκετά μεγάλης αξίας στις ακουστικες ειδικά στις φτηνές είναι χαααλιι μαύρο και γω πρώτη φορά σε φόρουμ διαβάζω θετικά σχόλια . Όπως πολυ σωστά αναφέρθηκε μια βόλτα στο guitar store με την ποικιλία που έχει σε κιθάρες θα σου λύσει οποία απορία https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση