Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 keith richards and ron wood get guitar from billy gibbons of zz top Δωσε και μενα μπαρμπα! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Δωσε και μενα μπαρμπα! ;D Αφήνω μούσι, τρώω ροδάκινο, μου χαϊδεύεις τη γενειάδα (1:54-1:56 ) , σου δίνω μια affinity! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Αφήνω μούσι, τρώω ροδάκινο, μου χαϊδεύεις τη γενειάδα (1:54-1:56 ) , σου δίνω μια affinity! ;D ;D ;D To είχα καταλάβει ότι είσαι "μπρούκλης". :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 To είχα καταλάβει ότι είσαι "μπρούκλης". :D Κάντο Λαζο- Deutsch, για να' σαι updated :P :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Κάντο Λαζο- Deutsch, για να' σαι updated :P :P Πες μου ότι μεγάλωσες Στουτγκάρδη και με έφτιαξες τη μέρα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Πες μου ότι μεγάλωσες Στουτγκάρδη και με έφτιαξες τη μέρα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μπά! Η μόνη Γερμανική λέξη που ξέρω να λέω είναι BMW!!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Μπά! Η μόνη Γερμανική λέξη που ξέρω να λέω είναι BMW!!!! ;D ;D ;D Mε 5€ σου μαθαίνω να λες thomann 2o offtopic : όποτε βλέπω τους rolling stones να μιλάνε, θυμάμαι τι θεός είναι ο Mike Myers : http://rutube.ru/tracks/2339251.html?v=8e9ea8825813b1789715b00c8da7c2d0 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Mε 5€ σου μαθαίνω να λες thomann Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Μπά! Η μόνη Γερμανική λέξη που ξέρω να λέω είναι BMW!!!! ;D ;D ;D Καλά το 'πα εγώ ότι είσαι "μπρούκλης". ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 Καλά το 'πα εγώ ότι είσαι "μπρούκλης". ;) Ε,ναι! Είμαι .. πάει το post....sorry Nick, Ο Nestor φταίει :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση