notlrac Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία υπάρχει πεταλάκι τύπου overdrive στο οποίο ή να έχει έξοδο ακουστικων ή απλά να βάζεις ακουστικά στην έξοδο του και να έχεις ήχο στα ακουστικά? Αν ναι ευχαρίστως να προτείνεται κάποια με μέγιστο budget 200-250 ευρω. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Σε όλα τα πετάλια γίνεται αυτό... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Σε όλα τα πετάλια γίνεται αυτό... Aμέι!Σε όλα.Πάρε βίσμα χοντρό σαν αυτό που συνδέεις τα πεταλάκια μεταξύ τους το οποίο να έχει έξοδο της οποίας υποδοχή να έχει το μέγεθος βίσματος ακουστικών.Voila! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Για να καταλάβω γιατι είμαι και κουτος! Χωρις αυτοενισχυόμενα ακουστικά θα έχω ήχο?! my god!!!! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Mη περιμένεις και τίποτα το φοβερό.Το πεταλάκι μη ξεχάσεις να βάλεις στην πρίζα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 γίνεται σε όλα, αλλά (αν μιλάμε για παραμόρφωση..) σαν αποτέλεσμα θα πάρεις μονοφωνικό σήμα, αρκετά σιγανό και με χροιά αφύσικη, σαν να έχεις συνδέσει το πετάλι κατευθείαν σε κονσόλα.. :o αυτό συμβαίνει γιατί το Output των συμβατικών πεταλιών δεν έχει φτιαχτεί για ακουστικά! υπάρχουν βέβαια κάποια πετάλια με ειδικό headphones out με προσομοίωση καμπίνας αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι το mesa boogie v twin που δεν βγαίνει πια.. δεν ξέρω αν το trex spin doctor έχει stereo out στο speaker simulator του.. όπως και για τα AMT δεν θυμάμαι.. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 γίνεται σε όλα, αλλά (αν μιλάμε για παραμόρφωση..) σαν αποτέλεσμα θα πάρεις μονοφωνικό σήμα, αρκετά σιγανό και με χροιά αφύσικη, σαν να έχεις συνδέσει το πετάλι κατευθείαν σε κονσόλα.. :o αυτό συμβαίνει γιατί το Output των συμβατικών πεταλιών δεν έχει φτιαχτεί για ακουστικά! υπάρχουν βέβαια κάποια πετάλια με ειδικό headphones out με προσομοίωση καμπίνας αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι το mesa boogie v twin που δεν βγαίνει πια.. δεν ξέρω αν το trex spin doctor έχει stereo out στο speaker simulator του.. όπως και για τα AMT δεν θυμάμαι.. :-\ Η βασική μου απορία ήταν αυτη ότι δεν θα ακούγεται ''σωστά''. Μήπως κατι τέτοιο είναι η λύση? http://www.thomann.de/gr/tech_21_sansamp_gt2.htm Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 ΓΙΑΤΙ θες να συνδέεις ακουστικά? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 Βασικά αν δεν θες απαραίτητα πετάλι πάρε ένα από αυτά http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=565487f3925ec1ab1f155caa655d55fc&sw=vox+amplug&x=0&y=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 ΓΙΑΤΙ θες να συνδέεις ακουστικά? Οι ώρες που παίζω και μελετάω είναι περίεργες. Αν έχεις να προτίνεις κατι αλλο βεβαίως. Είδα και αυτό βέβαια http://www.thomann.de/gr/vox_jamvox.htm Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση