thebest20 Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 27/10/2012 στις 1:18 ΠΜ, john john είπε εγω νομιζω οτι στο παλιο λαϊκο δεν ταιριαζει το μπασο γιατι το αλιωνει...αποψη μου εννοειται... Ισχύει, τα πιο παλιά λαϊκά και ποπ που πρωτοβγήκαν σε cd (πχ αρχές 1990 που βγήκαν σε cd πολλές κυκλοφορίες δεκαετίας 60,70,80) δεν είχαν τόσο μπάσο (είχαν όσο πρέπει). Σε remastered εκδόσεις που έβγαλαν κάποια από αυτά τα παλιά, μετά το 2008 έβαλαν πολύ περισσότερο μπάσο σε σημείο ακόμα να κόψουν πολλά πρίμα και να παραμορφώνει το sub-bass. Επίσης έχοντας ακούσει παλιό βινύλιο σε σύγχρονο πικάπ, με φλατ τα πρίμα και τα μπάσα ακούγεται πολύ καθαρό, ενώ το αντίστοιχο βινύλιο σε remastered έκδοση του 2010+ ακούγεται πολύ σκληρό μπάσο και κλειστό, ξερό. Επεξεργασμένο 22 Μαϊου από thebest20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) @thebest20 το προηγούμενο ποστ είναι του 2014, και το αμέσως προηγούμενο είναι του 2012, δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποιο νόημα. Επεξεργασμένο 22 Μαϊου από Μανώλης Χναράκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση