studio54GR Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Καλά... πλάκα κάνετε, με 150άρι και ο μπασίστας που έχει και λαμπάτη προενίσχυση στον Μarshall του με το ζόρι "βγαίνει" μπροστά.... Κι αυτά σε πρόβα όχι σε Live.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Καλά... πλάκα κάνετε, με 150άρι και ο μπασίστας που έχει και λαμπάτη προενίσχυση στον Μarshall του με το ζόρι "βγαίνει" μπροστά.... Κι αυτά σε πρόβα όχι σε Live.... Έχω έναν πολύ καλό ΩΡΛ να σας συστήσω ;D ;D ;D Πέρα από την πλάκα, όντως σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζονται(κι αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση) πολλά γκάζια. Ο OP όμως έχει διευκρινήσει τις απαιτήσεις του. Οπότε και οι προτάσεις κινούνται αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 Καλά... πλάκα κάνετε, με 150άρι και ο μπασίστας που έχει και λαμπάτη προενίσχυση στον Μarshall του με το ζόρι "βγαίνει" μπροστά.... Κι αυτά σε πρόβα όχι σε Live.... Ισως για αυτο.... περα απ την πλακα οι κιθαριστες εχετε μια ταση να παιζεται σε απαραδεχτες εντασεις...οποτε.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2011 @studio54GR όντως....σε τι εντάσεις παίζετε στην πρόβα σας? :P μου φαίνονται τρομακτικές! 150w λάμπα και "ίσα" που ακούγεται? :o @pkole όντως...όπως ανέφερα τον θέλω για πρόβες που γίνονται σε σπίτι σε αρκετά χαμηλές εντάσεις αλλά και για μόνιτορ σε live....ούτε να ακουστώ σε στούντιο ούτε να βγω απ'αυτό σε live.... αλήθεια...πόσα watt κρίνετε ως χαμηλότερο όριο για monitor σε μαγαζί μεγέθους.....καφετέριας με stage, ας προσπαθήσω να το περιγράψω.....?? @haaru λεφτά γι αυτόν τον μήνα δεν παίζουν....από τον επόμενο....ήδη κοιτάζω σε μεταχειρισμένα αλλά δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο στα χαρακτηριστικά που θέλω (συμπεριλαμβανομένης και της τιμής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 η αγορά έγινε! http://www.behringer.com/EN/Products/BX1200.aspx και ιδού το απόκτημα...150Ε πιστεύω πως για τα λεφτά αυτά πήρα πολύ καλό μηχάνημα... (υπερ)αρκετής έντασης, με έξοδο για κονσόλα και άλλα πολλά (όπως ενσωματωμένο octaver(ουσιαστικά))... πως σας φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2011 αν εσένα σου αρέσει μια χαρά είναι!και για τα λεφτά του είναι μπόμπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση