Dnightshade Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Σε τέτοια ταχύτητα είναι δύσκολο να πεις αν ειναι όντως καθαρός η όχι,ειδικά με παραμόρφωση.Ο βραζιλιάνος εδώ όμως όντως το παίζει,έστω στη μισή ταχύτητα από αυτή που ισχυρίζεται ο παραπάνω ότι το παίζει: Και ναι ειναι απαίσιος αυτός στο πρώτο video στον αυτοσχεδιασμό.Δε λέω ότι είμαι καλύτερος,αλλά τουλάχιστον δεν παραδίδω μαθήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 και μην αρχισετε να λετε....μα δεν ειναι μουσικη αυτο που παιζει ο τυπος ....δεν εχει feeling.....κτλ κτλ.....600bpm...ειναι απλα αδυανοητο!!!!! ΟΚ έχεις δίκιο στο παραπάνω, αλλά νομίζω πως θα ήταν πιο σωστό να το παίξει χωρίς drive μπας και ξεκαθαρίσουμε καμιά νότα.. Απο τις πιο χαμηλές ταχύτητες του, δεν ξεκαθάριζα τίποτα. Πόσο μάλλον στις ψηλές. Δηλαδή ποιός είναι αυτός που θα κρίνει με αυτή την ασάφεια στις νότες, αν όντως το έχει καταρίψει το ρεκόρ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 ΟΚ έχεις δίκιο στο παραπάνω, αλλά νομίζω πως θα ήταν πιο σωστό να το παίξει χωρίς drive μπας και ξεκαθαρίσουμε καμιά νότα.. Απο τις πιο χαμηλές ταχύτητες του, δεν ξεκαθάριζα τίποτα. Πόσο μάλλον στις ψηλές. Δηλαδή ποιός είναι αυτός που θα κρίνει με αυτή την ασάφεια στις νότες, αν όντως το έχει καταρίψει το ρεκόρ; Συμφωνω με οσα λες..ασ υποθεσουμε ομως οτι ειναι 70% καθαρο παιξιμο....σκεψου οτι το 99,999999999999999% των κιθαριστων δεν μπορει ουτε 5 νοτες να παιξει, εστω και βρωμικα σ'αυτη την ταχυτητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Ααααα οχι, όλα κι όλα... με τέτοιο βρώμικο ήχο, το παίζω κι εγώ... :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Ενας φιλος μου ειχε παιξει στα 599 αλλα μετα αρπαξε φωτια η κιθαρα και στη συνεχεια αυτος, θεος σχωρεστον. Δεν προνοησε να παρει μια υδροψυκτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Θα μπορουσε να χτυπαει και... ...μία μ@....@. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Ικανότατος. Αυτό όμως είναι το πέταγμα της μέλισσας....με ζεμπρινγκ εξάτμιση και τσίτα το γκάζι στον πισινό της. αχ...9 λεπτά έχασα ρε (*&^*(&^ μου! (το βίντεο της 2ης σελίδας).Στο πρώτο,δεν φοράει ζεμπρινγκ η μέλισσα....πρέπει να έχει και καταλύτη... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 χάλασε το κασσετόφωνο και μασάει την κασέττα... παιδιά, έτσι ακούγεται. Μπράβο του που μπορεί να ακούει τον εαυτό του... Εγώ έχασα 3 λεπτά γιατί δεν άξιζε πεισσότερα... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Όλα τα λεφτά είναι η ταμπέλα πίσω από τον shredder του πρώτου βίντεο. Αποκαλύπτεται στο 4:32. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Ο Βραζιλιανος(ο δευτερος) δε λεει.Παιζει πολυ αργα. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση