makispoll Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Θα μπορουσε να χτυπαει και... ...μία μ@....@. Mε τετοιο δεξι θα εσπαγε κι αλλο ρεκορ guiness, ΣΤΑΝΤΑΡ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 ΜΕΛΕΤΗ-ΜΕΛΕΤΗ-ΜΕΛΕΤΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Εγώ μπορώ να παίξω το κομμάτι αυτό στα 700bpm* . *beats per month Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Εγώ μπορώ να παίξω το κομμάτι αυτό στα 700bpm* . Κι εγώ. Στο μπάσο. Με τα δόντια. Κατουρώντας πριν πάω για ύπνο. Μπορώ επίσης να σου πω το πάχος κάθε χορδής από τη μυρωδιά της. Γενικά είμαι καλός μουσικός. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Το βίντεο αυτό μου θύμισε τα άπαιχτα parodies που είχανε κάνει στον Petrucci TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Ναι ναι!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι τουλάχιστον προς το τέλος είναι μονταρισμένο;;; Όχι ότι δεν πιστεύω στην απύθμενη ανθρώπινη ματαιοδοξία αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι τουλάχιστον προς το τέλος είναι μονταρισμένο;;; Όχι ότι δεν πιστεύω στην απύθμενη ανθρώπινη ματαιοδοξία αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω. Kαι να ήταν,ούτε μία νότα καθαρή δεν άκουγα μετά από κάποιο σημείο οπότε δεν έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Kαι να ήταν,ούτε μία νότα καθαρή δεν άκουγα μετά από κάποιο σημείο οπότε δεν έχει σημασία. Καλά αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ. Αλλά όπως και να έχει το να μπορείς να θυμάσαι τόσες νότες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν ασύλληπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Εμ, εάν από τα 10 έχεις σαν στόχο στα 25 να σπάσεις το ρεκόρ,μόνο αυτό το τραγούδι θα παίζεις.Λογικό είναι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση