crisk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Ξέχασα να σου πω ότι με 20 € επιπλέον παρέχει και break-in/aging option για τα μεγάφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inquisitor Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Ενω πχ ο ANGUS YOUNG των AC DC ή ο Adrian Smith των Maiden ή ακομη και ο Clapton ειναι ασημοι μπροστα στον τιτατοτεραστιο Malmsteen.... (και η λιστα ειναι τεραστια για τους χρηστες-εστω και κατα καποιες περιοδους- των G12T-75)... ::) H αναφορα στους συγκεκριμενους κιθαριστες ειχε αποκλειστικο σκοπο να δειξει οτι οι παιζοντες βαρυτερα ειδη προτιμουν τα V30.....Ουδεις αμφισβητει την αξια και την φημη των ονοματων που αναφερεις......... Let nobody blame you that you cannot hear the superiority of TUBES!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 H αναφορα στους συγκεκριμενους κιθαριστες ειχε αποκλειστικο σκοπο να δειξει οτι οι παιζοντες βαρυτερα ειδη προτιμουν τα V30.....Ουδεις αμφισβητει την αξια και την φημη των ονοματων που αναφερεις......... Δεν ειναι απολυτο επειδη παιζoυν αυτοι οτι γενικα κανει για βαρυτερα ειδη. Αν για τετοιες χροιες ο ενισχυτης δεν ειναι scooped mid απο μονος του και του βαλεις V30 μονο συγχρονη μεταλ χροια δεν θα βγαλει (πχ ο Slash που ανεφερες), αν παλι συμβει το αντιθετο δηλαδη ενισχυτης με "ψοφια" μεσαια σε G12T θα ειναι ενα μουντο πραγμα με κατι ενοχλητικα ψηλα που θα στεκονται μονα τους και ξεκαρφωτα εκει πανω χωρις καμια ομοιογενεια και συνοχη. Χαρακτηριστικα προσφατα επαιξα ενα σετ προ-τελικου της Engl (το συγκεκριμενο δεν θα ελεγα οτι φημιζεται για τα μεσαια του :P) σε 1960Α (G12T) και απλα το χαντακωσε. Το ιδιο σετ στην 1960AV (V30) "ανεπνευσε" και εδειξε την πασρουσια του μεσα στο συνολο δειχνωντας πολυ ανωτερο (και εκανε και τον ιδιοκτητη του να παρει καμπινα με V30),αντιθετα ο δικος μου Bogner ακουγεται πολυ καλυτερα για τα μη-μεταλ γουστα μου με V30 μιας και με τα G12Τ "μεταλλιζει", με λιγα λογια οπως ειπαν κι αλλοι αν δεν εχεις τον ενισχυτη στα χερια σου να δοκιμασεις ποι μεγαφωνο του παει για αυτο που θελεις να ακουσεις,δεν ξερεις με τιποτα εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Α γεια σου!!! For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 eyxaristo! η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2011 αλλα δεν ψωνιζω με πιστοτικες υποψιν οποτε χαρλει μπεντον και κατι αλλες που μου προτινετε δεν ξερω πως θα τις βρω. η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeBravos Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Zilla Cabs. Αρκετά είπα. PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 Επειδή έχουμε την συγκεκριμένη κεφαλή, θα σου πρότεινα να βρεις μια καμπίνα που να έχει άπλετο όγκο (σαν των mesa g-90 ηχείων) και ουδέτερα μεσαιοπρίμα (αυτό το χαρακτηριστικό δυστηχώς δεν το έχω ακούσει σε ηχείο). Έχει δηλαδή γενικώς μεσαιοπρίμο ήχο οπότε χρειάζεται μια καμπίνα με τα χαρακτηριστικά που προανέφερα για να μην καταφεύγεις σε άπλετο eq-ing όπως κάνω εγώ τώρα. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2011 haryy αν μου πεις κατι ως δεδομενο, π.χ. ποσα λιτρα να ειναι; παιζει ρολο ετσι; ξερω γω εσυ πες! η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Δυστηχώς είναι το μόνο hint που μπορώ να σου προσφέρω, δηλαδή να βρεις μια μπάσα καμπίνα με ουδέτερα μεσαιοπρίμα. Το ποια θα είναι αυτή μπορούν να στο πουν τα υπόλοιπα παιδιά. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση