LoathBass Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 αν δεν απατώμαι , υπάρχει ένα rick και ένας κλώνος rick σε ένα μαγαζι με μεταχειρισμένα όργανα στα εξάρχεια. Δεν ξέρω αν τα χει ακόμα. αλλα για περισσοτερα www.vibrato.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Απο τη στιγμή που προτάθηκε το G&L (ακομα και ενα tribute) έπρεπε να κλειδωθει το θεμα ως λυμενο. Τέλος. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hotspur Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Αν θες να πάρεις ενα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΠΑΣΟ θα πρέπει οντως να ψάξεις και να βρείς ενα μπάσο που να σου κάνει στο χέρι, στον ήχο και στην εμφάνιση. ΑΝ θες να πάρεις το καλύτερο μπάσο που υπάρχει για stoner και για οτι εχει σχέση με τη λέξη R o c k , θα πάρεις ενα FENDER PRECISION ! Απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 σχετικά με τα lakland skyline , απίστευτα μπάσα και αυτά με το παλιό σύστημα ηλεκτρικών τα βρίσκεις πολύ χαμηλά ακόμα και new . πχ εδώ Ένα Lakland Joe Osborn Skyline 5άρι υπήρχε στο χιλιάρικο εδώ στις Αγγελίες. Καταπληκτικό όργανο (ναι, τον ξέρω τον ιδιοκτήτη) και συνίσταται. Δεν ξέρω αν κάνει για την δουλειά που το θες. Νομίζω όμως είναι ακόμα διαθέσιμο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 καλημερα και απο μενα. λογο ευελιξιας προτεινω G&L ακομα και το tribute(ρωτα τον nikoubi ξερει καλυτερα ;D) επισης προταθηκε ενα musicman sub stingray εγω προσωπικα εχω το sub sterling και σε πληρωφορω οτι δεν υπαρχει διαφορα απο το sterling.πολυ καλο οργανο και αρκετα ευελικτο. τελος μια καινουργια σειρα της EBMM την sterling http://www.sterlingbymusicman.com/instruments εγω δεν καταλαβα μεγαλη διαφορα απο musicman. καλες αγορες λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nold Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Λόγω Geezer Butler που θαυμάζω, είχα υπόψιν τα Lakland. Αν και το 5άρι με χαλάει λίγο :P Το μαγαζάκι στα Eξάρχεια πάντως μέτρησε. Θα κάνω μια επίσκεψη όταν έρθει η ώρα. Πάντως δεν το ψήνω για τυφλή αγορά από internet κι έτσι. Θέλω να το πιάσω, να παίξω, και να πω αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Tι έγινε βρε Βαγγ?Ξεκόλλησες από το precision και σ άρεσε και το ibanez? ;D ;D ;D (στα λεγα εγώ κερατά ;)) Με αυτόν τον ρυθμό σε βλέπω να παίρνεις και τίποτα 6χορδο! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nold Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Όχι και 6χορδο, δεν είμαι για τέτοια ακόμη. Περνούσα απο Λάρισα και μπαίνω σε ένα μαγαζί που είχε φέντερκαι ρώτησα για ένα τζαζ που είχα υπόψιν και ήθελα να δοκιμάσω. Και μου λέει ο τύπος να δοκιμάσω πρώτα ένα ibanez που είχε εκεί, σε θέμα ευελιξίας. Είχε πολύ βολικό μπράτσο, έφευγε μόνο του το χέρι, και γαμώ τις επιλογές για ήχο, μέχρι και καφέ παίζει να έκανε και είχε γύρω στα 700 ευρώπουλα. http://www.thomann.de/gr/ibanez_btb700dx_bwf.htm?sid=ec24f627371ff3ccdbe065c66cccbe2b ένα πιο παλιό μοντέλο αυτού εδώ ήταν, και το έχω υπόψιν, γιατί για τα λευτά του αξιζε και γαμώ, και θα μου μείνουν και ρέστα 8). Βέβαια ακόμα στο ψάξιμο είμαι μέχρι τέλη Αυγούστου που θα γίνει η αγορά :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Πάντως το 5χορδο μη το αγνοεις διότι με αυτό μπορείς να ελιχθεις ανάμεσα σε όλα τα κουρδίσματα (ειδικά στο στοουνερ) από e standard μέχρι b .Τα παίζεις όλα χωρίς να ξεκουρδίζεις,σετάρεις και γω δεν ξέρω τι.Άσε που το 5χορδο νομίζω ότι ''χωράει'' πιο καλά στην έκταση της παλάμης σου κάτι που μπορεί να σε βολέψει δε ξέρεις.(Βέβαια περί ορέξεως αυτά...αλλά λέω εγώ 8)) Και προσπάθησε να μη βρίζεις τόσο πολύ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2011 έκανε και είχε γύρω στα 700 ευρώπουλα. http://www.thomann.de/gr/ibanez_btb700dx_bwf.htm?sid=ec24f627371ff3ccdbe065c66cccbe2b Σε παρακαλω μην δωσεις 700 ευρω για αυτο το πραμα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση