Προς το περιεχόμενο

Φθηνός Πετροβάμβακας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια πειτε οσοι ξερετε καμια εταιρια η καμια αποθηκη με δομικα υλικα που να μπορουμε να βρουμε πιο φθηνο πετροβαμβακα.

 

Ενδιαφερομαι για 15 πλακες

1.20x60

5εκ παχος

75 πυκνοτητα kg/m3

 

Γενικα οσοι εχετε αγορασει πειτε απο που το πηρατε και τι τιμες παιζουν :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τα ίδια χαρακτηριστικά που αναφέρεις, μου είχε βγει 30 ευρώ η συσκευασία (8 πλάκες, 5.76 τ.μ.) οπότε υπολόγισε γύρω στα 60-65 ευρώ για την ποσότητα που θέλεις.

Τα αγόρασα από αποθήκη με δομικά υλικά στα Γιάννενα, αλλά λογικά θα βρεις στις ίδιες τιμές και στη γνωστή "πρακτική" γερμανική αλυσίδα καταστημάτων.  ;D

 

Πάντως όπου και αν κοίταξα, η εταιρεία που παίζει κατά κύριο λόγο είναι η geolan (ελληνική) και μάλλον είναι απ΄τις φθηνότερες που θα βρεις, για προφανείς λόγους. O κωδικός που σε ενδιαφέρει είναι b-570.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

65 ευρω ε??και παλι πολλα ειναι,κατι πιο φθηνο??χαχαχα ο σκρουτζ ο ιδιος πλακα κανω ;D

Και μιας και σε βρηκα :P εχεις κανει τα κλασσικα πανελακια τα οποια εχεις καλυψει με υφασμα,λινατσα,βατελινη,τουλπανι?(σιγουρα θα εχουν αναφερθει και αλλα υλικα στο νοιζ αλλα δεν τα θυμαμαι) ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς δεν νομίζω να βρεις κάτι πολύ φθηνότερο. Και αν τα βάλεις όλα μαζί (ανάλογη ξυλεία, λαμάκια, βίδες, βατελίνη και ύφασμα για επικάλυψη) υπολόγιζε γύρω στα 100 ευρώ μίνιμουμ. Το ποσό δεν είναι και μικρό, αλλά σε σχέση με αγορά έτοιμων εμπορικών προϊόντων, δεν υπάρχει καν σύγκριση!

 

Έχω φτιάξει απλά πάνελ 120χ60, κανονικά panel (absorbers διαφράγματος) (τα οποία δεν κράτησα τελικά γιατί έτριζαν σαν τρακτέρ ;D)  και γωνιακές μπασοπαγίδες. Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις και τι θέλεις να πετύχεις στο χώρο σου;

 

Μία συμβουλή πάντως πριν ξεκινήσεις να δώσεις χρήματα, βρες τις θέσεις ηχείων/ακρόασης που σου δίνουν εξ'αρχής την καλύτερη απόκριση, και κυρίως εκμεταλλεύσου πρώτα ότι αντικείμενα έχεις ήδη στο χώρο. (από χαλιά, κουρτίνες, ντουλάπες μέχρι βιβλιοθήκες)

Μετά μπορείς να δώσεις χρήματα για DIY σχέδια.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως οι τιμες για τα ετοιμα πανελ που πουλανε διαφορες εταιριες ειναι υπερβολικες!

 

Γιατι ετριζαν?

 

Αποροφηση θελω κυριως στις χαμηλες και να αποτρεψω τις πρωτες ανακλασεις

Απλα πραγματακια :P

 

Ασχετο εχεις καμια ιδεα τι παιζει με τις ηχοαποροφητικες κουρτινες?τιμες,μαγιαζια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι ετριζαν?

 

Έτριζαν γιατί ήταν φτιαγμένα πρόχειρα και συντόνιζαν υπερβολικά σε μεγάλες εντάσεις. (είχα φτιάξει δύο σε διαφορετικές διαστάσεις για να πειραματιστώ)

Το πρόβλημα ήταν με το ξύλο που είχα βάλει στην πίσω μεριά. Θέλει στιβαρό ξύλο και εγώ είχα χρησιμοποιήσει κοντρα-πλακέ, για να γλυτώσω κόστος και βάρος! Με μόνωση στο εσωτερικό έγινε κάπως καλύτερο, αλλά μου φάνηκε ότι έχασε πολύ σαν αποτέλεσμα, και έτσι δεν έφτιαξα περισσότερα τελικά.

Πάντως τα είχα φτιάξει ψιλοβιαστικά, και αν τα είχα προσέξει περισσότερο μάλλον θα δούλευαν.

 

Για κουρτίνες δεν γνωρίζω τιμές και μαγαζιά, αλλά προσανατολίσου σε όσο πιο μαλακά και βαριά υφάσματα μπορείς. Στην βιβλιογραφία προτείνουν συνήθως κάτι σαν βελούδο (cοtton veloure) αλλά αυτό μάλλον θα είναι αρκετά ακριβό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου