Προς το περιεχόμενο

Rory Gallagher: Απλά, αξεπέραστος...

epikouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Yπάρχει μία αξιόλογη σελίδα για τους φίλους που δεν πρόλαβαν το Ρόρυ εν ζωή:

http://www.roryon.com/

Θέλω επίσης να ρωτήσω τους συν-γέροντες σαν και μένα για μία ιστορία που υποτίθεται πως διαδραματίστηκε την ημέρα που ο Ρόρυ έπαιξε στο γήπεδο της ΑΕΚ. Φήμες λένε πως συναντήθηκε με τον Έλληνα κιθαρίστα θρύλο της εποχής το Τζίμι Βατικιώτη και πως ενθουσιάστηκε από το παίξιμό του. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν αυτό ισχύει και αν κάποιος γνωρίζει τι απέγινε ο Βατικιώτης.

I was baptized in Muddy Waters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λενε οτι ειχαν παει εκει που επαιζε ο Βατικιωτης και οτι τους αρεσε πολυ.Μαλιστα

τζαμαρε η μπαντα μαζι του εκτος του Gallagher και οτι του ειπαν αν αποφασισει να φυγει εξω

οτι θα τον βοηθησουν.Τα εχουν γραψει και σε εντυπα(παντα βεβαια υπαρχει και λιγη

σαλτσα απο στομα σε στομα).Παντως στο προσωπικο του McAvoy που βγηκε το 2010

παιζει καποιος ονοματι DIMITRI VATIKIOTIS. Κατι πρεπει να χε γινει λοιπον.

• Guru

Ο Βατικιώτης... μορφή... νομίζω ότι πολλά χρόνια τώρα ζει στο εξωτερικό...

αν θυμάμαι καλά ήταν κάποτε στους Αγάπανθος με τον πεθερό μου τον Θανάση Μπίκο... σε πρώτη ευκαιρία θα τον ρωτήσω αν ξέρει τι κάνει αυτή η ψυχή...

την ιστορία την έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου όπως την περιγράφει ο gvour μαζί με μια άλλη φήμη για μια κιθάρα του rory που μες το χαμό τότε την είχε βουτήξει κάποιος από τον Κολονό που δεν θυμάμαι το όνομά του..

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Εμείς τον λατρέψαμε και όσοι είχαμε και τη χαρά να το δούμε στο γήπεδο της ΑΕΚ, τον κουβαλάμε για πάντα μέσα μας.

Ναι ρε μπραβο

Χτυπα κι αλλο

For Those About To Rock We Salute You

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου