aggelos_ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Μήπως ξέρετε τον τίτλο της μελωδίας αυτής; Ούτε συνθέτη μπορώ να θυμηθώ ούτε τίποτας. Ευχαριστώ. piano melody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Κατι απο Yanni μου θυμιζει, αλλα ...... :P. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Είναι από το 1964 τουλάχιστον. Ακούγεται στην ταινία Γάμος αλά Ελληνικά (Ξένια Καλογεροπούλου, Γιώργος Κωνσταντίνου). (Vartanis έχεις ωραία τραγούδια, και στίχοι και μουσική, μπράβο!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Βρε σεις, ντροπή βρε... ;D Σαββατόβραδο Στη Καισαριανή (Μπιθικώτσης Γρηγόρης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Καλά έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια να το ακούσω. Που να πάει το μυαλό μου. Με μπέρδευε και το πιάνο.... thanx shadow :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 (Vartanis έχεις ωραία τραγούδια, και στίχοι και μουσική, μπράβο!) Ευχαριστω φιλε μου, να 'σαι καλα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση