Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Πάντως το θέμα είναι καμένο εξ αρχής. Οταν γράφει κανείς "φτηνιάρικη", εννοεί ήδη κακοφτιαγμένη, δεν αξίζει, κλπ. Αρα ως αρνητικά κείμενος εξ ορισμού και με την βοήθεια όσων παίζουν με... Gibson Super 400 και πάνω, αφού υποτιμούν ότι δεν είναι σινιέ, λίγες είναι οι πιθανότητες να πάρει ο sils μια ΚΑΛΗ, ΦΤΗΝΗ, Telecaster που σίγουρα υπάρχει στην αγορά είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένη και εξυπηρετεί χιλιάδες μουσικούς όλων των επιπέδων. Φτηνές κιθάρες που να παίζουν σωστά, εύκολα και με καλό ήχο υπάρχουν, όπως οι Squier π.χ. Τι να πούμε κι εμείς που παίζαμε με τόξα στα 70'ς... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Τι να πούμε κι εμείς που παίζαμε με τόξα στα 70'ς... Λές την Peavy μου τόξο? :D >:( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Λοιπον θελω να παρω μια φτηνιαρικη τελε αλλα να μοιαζει στο μπρατσο και στα ταστα με την αγαπημενη μου american stratocaster toy 2010. Οταν λεω να μοιαζει εννοω στο παχος απο τα ταστα και στο modern c μανικι που με βολευει αφανταστα........sorry αλλα δεν σκαμπαζω πολλα απο specs. 1ο.Mη μπλεκεις το φτηνιαρικη με το φτηνη. 2ο.Μη δενεις κομπο οτι θα ξενερωσεις με το ''χοντρο'' μπρατσο της τελε. Στο ιδιο διλλημα ημουν και εγω πριν καιρο και τωρα η στρατ ξεκουραζει τι κορμι της στη ντουλαπα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Λές την Peavy μου τόξο? :D >:( Αυτή δεν είναι τόξο, είναι αντιαρματικό. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Καταρχάς το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι. 8) (ο δικός μου ούτε καν αυτό...) Το οικονομικό το κρέας ;D ;D μπορεί να το δοκιμάσει ο καθένας. Πάρε μια Classic Vibe λοιπόν και τελείωνε. Το μπράτσο της ΔΕΝ είναι χοντρό, είναι modern shape. Και βασικά δεν θέλει τίποτα για να παίξει (μαγνήτες, κλπ, είναι ζήτημα προσωπικής επιλογής και άσχετο με το κόστος της). Στο ιδιο διλλημα ημουν και εγω πριν καιρο και τωρα η στρατ ξεκουραζει τι κορμι της στη ντουλαπα ;D Μη βλέπεις, εσύ έπεσες στην περίπτωση. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση