santso 4 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Από Les Paul ;D Σήμερα είναι η επέτειος γέννησής του http://en.wikipedia.org/wiki/Les_Paul Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gary.. Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Χρωματιστές... ;D Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει το κομπί κάτω δεξια! ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Ενεργοποιεί το πληκτρολόγιο ως προς τις χορδές. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει το κομπί κάτω δεξια! ??? Πρέπει να είναι απ'τα "Νιού Έϊτζ Σελφ Τιούνινγκ Ρομποτομοντέλα" ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Α ωραία !!! Θα μάθω και κιθάρα... Marathon που είσαι; Παίζει όλες τις νότες από το πληκτρολόγιο (αριθμοί 1-7) Επίσης και όλα τα κάθετα πλήκτρα του πληκτρολογίου (Q... (A... (Z... Είναι και πολυφωνικό ;D Πωωωωω ;D ;D ;D Ήχο πως αλλάζουμε; ::) Midi δεν έχει αυτό το πράμα; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Marathon που είσαι; Καλά...στην ηλικία σου εντυπωσιάζεσαι με τέτοια? ;D ;D ;DΞεχνάς τη παρουσίαση του studio του Peter Gabriel μόλις είχε ξεκινήσει το Real Worlds που μπορούσες να παίξεις interactive με το κάθε ethnic όργανο? Το έχω δε σε format Cd-i :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Καλά...στην ηλικία σου εντυπωσιάζεσαι με τέτοια? ;D ;D ;D Εγώ είμαι μικρός ακόμα όχι σαν κάτι άλλους ;D Με το που το είδα όμως, αμέσως σε θυμήθηκα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 παιδιά μην τις πολυπαίζετε τι χορδές γιατί σε λίγο θα θέλουν αλλαγή και δεν έχει λεφτά η google!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 For anyone who puts down Les Pauls, from Les and Me :) Happy Birthday, Les!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση