morbidgeorge Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδες.Θελω φωνη για το κομματι.Αν γινεται,τη φωνη την θελω σε ξεχωριστο αρχειο για να το μιξαρω εγω.Μελωδικη γραμμη για τα φωνητικα εχω,απλα θα ηθελα μια γνωμη ακομα...ΟΠΟΙΟΣ/ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!Να κ οι στιχοι. Couplet 1 So here we stand in our secret place Where all sounds are so far away You take my hand and I feel like home We both understand where we belong How do I say? How do I say goodbye, we both had our dreams We both want to fly To carry us through the lonely times Refrain 1 I’ll always look back as I walk away This memory will last forever And all of our tears will be lost in the rain When I’ll find my way back… To your arms again But until that day You know that you are The one in my heart Couplet 2 So let’s take the night and never let go While dancing will kiss like there’s no tomorrow As the stars shine on like a diamond ring I’ll keep this moment till we meet No matter how far Or where you may be I just close my eyes And you are in my dreams Refrain 2 I’ll always look back as I walk away This memory will last forever And all of our tears will be lost in the rain When I’ll find my way back… To your arms again But until that day You know that you are The one in my heart Bridge You are the one in my heart No matter how many years it takes You are the one in my heart And there you’ll be, until…we meet… Again… INFO: το 1ο κουπλε ξεκιναει στο 0.29'' το 1ο ρεφρεν στο 1.05'' το 2ο κουπλε στο 2.00'' το 2ο ρεφρεν στο 2.36'' η γεφυρα στο 3.12'' ONE_Master_96.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Πολύ πολύ ωραίο! Θα σου στείλω κάτι ως το τέλος της εβδομάδας. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν κι άλλες συμμετοχές βέβαια ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Μήπως να ανεβάσεις ένα πρόχειρο δείγμα με το πως φαντάζεσαι την φωνή, χρονικά τουλάχιστον. Άκουσα το αρχείο, σιγοτραγούδησα απο 0.29 μέχρι 1.05 και ''χώρεσε'' μόνο το πρώτο τετράστιχο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Μήπως να ανεβάσεις ένα πρόχειρο δείγμα με το πως φαντάζεσαι την φωνή, χρονικά τουλάχιστον. Άκουσα το αρχείο, σιγοτραγούδησα απο 0.29 μέχρι 1.05 και ''χώρεσε'' μόνο το πρώτο τετράστιχο :D Σωστός! ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morbidgeorge Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Δοκιμαστε ο,τι θελετε!Δεν θελω να σας κατευθυνω.Γι'αυτο αλλωστε το ανεβασα,για να παρω και αλλες γνωμες.''Ασελγηστε'' πανω του οπως νομιζετε...Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς μου βγαίνει μόνο ως το 1.30... :( Το παραθέτω μήπως μπορέσει κανείς και βοηθήσει με καμία άλλη ιδέα ή το συνεχίσει με τη δική μου γραμμή. Α! η ηχογράφιση είναι ψιλοχάλια... ::) ONE_Master_96_gkoutry.mp3 https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KRINA Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Πέρασα ένα όμορφο απόγευμα με τη μουσική σου. Πες μου σε παρακαλώ πώς επισυνάπτω στην απάντησή μου τη φωνή που ηχογράφησα. (Καινούρια στο site) Καλησπέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KRINA Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Και να που τη βρήκα την επισύναψη... :) Ελπίζω να σου αρέσει. Καλό βράδυ. morbidgeorge_-_makrina.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 εγω γουσταρα για τα καλά. Μπράβο :) Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KRINA Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 πολύ χαίρομαι... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση