kostri Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 Οι Baby Guru είναι το τελευταίο μου κόλλημα. Πρόκειται, νομίζω, για ένα από τα καλύτερα ελληνικά σχήματα των τελευταίων χρόνων, έχουν φρέσκιες ιδέες, πολύ ενδιαφέρουσες καταβολές(doors, can, neu κ.α.) και δημιουργούν ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο δίσκος ακούγεται "μονορούφι" και συνιστώ, σε όποιον θέλει και μπορεί, να τον αγοράσει διότι η επιμέλεια του εξωφύλλου και βινυλίου θα τον αποζημιώσει. Πολύ χαίρομαι που βγαίνουν συνέχεια νέα συγκροτήματα με τόσο ωραίες μουσικές, κάνουν λάηβ που γίνεται ο κακός χαμός και τονώνουν την τόσο ωραία σκηνή που έχει δημιουργηθεί. :) Δείγματα: Baby Guru - Perfect Make-Up Baby Guru - Holy Grey Baby Guru - Here Comes The Lulilud Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 μπραβο Kostri. ακουσα το δισκακι και μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο ενδιαφεροντα πραγματα που εχω ακουσει τελευταια. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Που να τους δεις λάηβ. Εγώ μάζευα τα σαγόνια μου απ' το πάτωμα. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 πολυ πολυ καλη! krautiles στο 1000 εχεις κανα λινκ απο site? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 ..και χωρίς καθόλου κιθάρες λέει ο δίσκος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 εχεις κανα λινκ απο site? Το myspace τους έχω εντοπίσει μόνο, μέχρι στιγμής. http://www.myspace.com/babyguruband ..και χωρίς καθόλου κιθάρες λέει ο δίσκος! Ναι, μόνο μπάσο ντραμς(που δένουν τρομερά και φοβερά, κατά τη γνώμη μου), πλήκτρα και sampler. Και κάτι περίεργα κρουστά. Γενικώς δίνουν μεγάλη έμφαση στο ρυθμικό κομμάτι. Επίσης, επειδη ο ήχος τους είναι περίεργος(ειδικά τα φωνητικά), είχα την εντύπωση πως δεν θα μπορέσουν να τον μεταφέρουν "σωστά" επί σκηνής. Ή, ότι, τέλος πάντων, θα ακούγονταν όπως ένα οποιοδήποτε άλλο γκρουπ. Έκανα λάθος! :) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 πολυ πολυ καλη! krautiles στο 1000 εχεις κανα λινκ απο site? Καρντασι, στις 17 του μηνα θα παμε ε? http://cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=12&article_id=27248 Για οποιον Σαλονικιο ενδιαφερεται, 17 του μηνα, στο Γαια live, παρουσιαση δισκου Baby Guru. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 εκλεισε πτσιλε! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Πολύ καλοί! Θα το χτυπήσω το βινύλιο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Καρντασι, στις 17 του μηνα θα παμε ε? http://cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=12&article_id=27248 Για οποιον Σαλονικιο ενδιαφερεται, 17 του μηνα, στο Γαια live, παρουσιαση δισκου Baby Guru. Φτου, ειναι μια βδομαδα πριν ερθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση