freddy692000 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 lipon exo skopo na egoraso kairourio amp exo stamarei enan peavey bandit 112 (80w) kai enas line6 spider 75w exo epiphone gothic explorer me emg 81/60 paizo metal->metallica,slayer,megadeth kirios kai kana sabbath ama katsei,protimo to crunch ston yxo mou dhladh palm mute +high gain distortion pios aksixei perrissotero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 τον line 6 δεν τον ξέρω... o peavey κάνει γι αυτό που θές, αλλα κατά 80% κάνει μόνο γι αυτό, να το ξέρεις... για τον Bandit λοιπόν, έχει σβηστεί τώρα η αγγελία, αλλά τον πουλάω 250 ευρώ (το πρώτο μοντέλο, το αμερικάνικο με το sheffield ηχείο, τον είχα πάρει 190.000 δρχ), άμα θες κανονίζουμε να τον ακούσεις για να δεις τι παίζει και αποφασίζεις μετά ότι θες.... Line 6 νομίζω έχει ο Διαμαντόπουλος (ή Διαμαντίδης?) στη Σόλωνος χαμηλά. leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 Γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και θα σου πω τι πρεπει να κανεις! :lol: :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Freddy........μιλα καλυτερα..σε παρακαλω φιλε μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freddy692000 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 για πιο θεμα να μιλησω καλυτερα????? :? :? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 για πιο θεμα να μιλησω καλυτερα????? :? :? :? Δεν εστιαζω σε θεμα...αλλα στις λεξεις...φιλε μου !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Και εμενα η γνωμη μου μπορει να ειναι να σε αρχισω στα μπινελικια...το βρισκεις φρονιμο αυτο;;;; Τελως παντων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samoth Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Τι παίχτηκε ρε παιδιά? Γιατί αρπάχτηκες ρε συ Αντουάν? Ρωτάω γιατί εμένα μου εμφανίζει μόνο το πρώτο Post του freddy κ εκτος απο τα greeklish δεν λέει κ τίποτα ο κακομοίρης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 παιχτηκε η παρ.4 που μαλλον ο νεος μας φιλος δεν διαβασε πριν ποσταρει :wink: http://www.noiz.gr/postt3948.html&sid=dab97a6abfdb882f6873c517d01d833d www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freddy692000 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 μου αρεσει που το προωλημα ειμαι εγο που ειπα την λεξη μαλακας και οχι ο αλλος που εχει βαλει κατω απο το ονομα του την γυμνη..............τωρα τι να πω???????????????δηλαδη ελεος λες και του εβρησα το σοι,εδω δεν τους ξερει καν τους τιπαδες για τους οπιους μιλησα.......................πολυ καταντια παντως (καλα εκανα τοσο καιρο και ποσταρα σε ξενα σαιτ οι ανθρωποι νιωθουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις