rocka-vic Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Ωραία γκρουβα φιλε, κουνάω το κεφάλι μου και χτυπάω το πόδι μου (αυτά πρεπει να τα εκλάβεις ως μεγάλη τιμή) ;) It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Αυτά είναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Ωραία γκρουβα φιλε, κουνάω το κεφάλι μου και χτυπάω το πόδι μου (αυτά πρεπει να τα εκλάβεις ως μεγάλη τιμή) ;) Bέβαια, θα μπορούσες π.χ. να χτυπάς το κεφάλι σου και να κουνάς το πόδι σου. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 gregg ειμαι σιγουρος οτι εισαι .."μαυρος".. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση